Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

«ΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:


Για τον Ερασιτέχνη και το τμήμα βόλεϊ ανδρών: 

Σε μια συνέντευξη σταθμό ,που κράτησε πάνω από μισή ώρα στον ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 radio, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για όλα όσα αφορούν τον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα για τη ''Μάνα του λόχου''

«Πέρσι δεν είχε τελεσφορήσει η πρόθεσή μου γιατί υπήρχαν κάποια πρόσωπα εντός του Ερασιτέχνη που χαίρανε της εμπιστοσύνης μου. Θεωρώ ότι έβαζαν και κάποιες τρικλοποδιές. Πλέον, ξέρω ότι υπάρχουν εκεί άνθρωποι που ήταν χρόνια δίπλα στο σύλλογο. Είναι ο κύριος Πλυτάς, είναι ο κ. Μαλακατές. Είναι και κάποια άλλα πρόσωπα τα οποία αποδεδειγμένα έχουν δείξει ότι αγαπάνε τον Παναθηναϊκό και πιστεύω ότι θα μπορέσει να γίνει μία ωραία διοίκηση για να μπορέσουμε να τον βγάλουμε από το τέλμα που έχει εισέλθει τα τελευταία χρόνια».

Για τα χρέη του Ερασιτέχνη: «Αυτά θα τα δουν οι λογιστές. Εγώ αυτό για το οποίο μπορώ να δεσμευτώ είναι ότι ο Παναθηναϊκός θα είναι άκρως ανταγωνιστικός στο βόλεϊ την επόμενη χρονιά. Δεν ξέρω αν θα κατακτήσει ένα πρωτάθλημα, δεν θέλω να βάλω τον πήχη ψηλά, αλλά ξεκινώντας από το βόλεϊ ανδρών θα πρέπει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός, ο οποίος είναι η καρδιά όλου του συλλόγου, να μπορέσει σιγά σιγά να ορθοποδήσει».


1 σχόλιο:

  1. προσοχή Κε Γιαννακόπουλε στους αποτυχημένους & στους μαθητευόμενους μάγους

    ΑπάντησηΔιαγραφή