Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

Όνειρο...

'Ονειρο, Διεθνές  sparring Πυγμαχίας 
στο  ''Παύλος Γιαννακόπουλος''
Παναθηναϊκός - Λοκομοτίφ Σόφιας.Ο Παναθηναϊκός''τμήμα πυγμαχίας'' φιλοξένησε την Λοκομοτίβ Σόφιας για sparring στο κλειστό Παύλος Γιαννακόπουλος.
Αξίζουν Θερμά Συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο του Γιάννη Αϊδινιώτη και Μαρίας Καϊάφα, για μια ακόμη φορά μας κάνανε Υπερήφανους....!!!
Αψογη η διοργάνωση και όχι μόνο,οι Πυγμάχοι αθλητές του Π.Α.Ο είχαν άρτια τεχνική κατάρτιση ,έχοντας τα εχέγγυα σύντομα να στελεχώσουν  τις εθνικές μας ομάδες και να αποτελέσουν τις ελπίδες μας για διεθνείς διακρίσεις...!!!


ΟΙ αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του Δάσκαλου Νίκου Βλασόπουλου.


Η διοργάνωση ξεκίνησε με παρέλαση των ομάδων και ανάκρουση των εθνικών ύμνων Ελλάδος-Βουλγαρίας.Στη συνέχεια ακολούθησε ένα φοβερό πυγμαχικό σόου που ήταν τυχεροί  όσοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εχθές το απόγευμα στο κλειστό Παύλος Γιαννακόπουλος. 

Δεκατέσσερα φοβερά ζευγάρια Ελλήνων και Βούλγαρων αθλητών και αθλητριών αλλά και αγώνες ακαδημιών

 

συνέθεσαν ένα θέαμα που όμοιό του δεν έχει επαναληφθεί στη χώρα μας. Οι θεατές που βρέθηκαν στη Λεωφόρο απόλαυσαν 4 ώρες πυγμαχίας υψηλού επιπέδου από τους πολύπειρους Βούλγαρους αθλητές με ευρωπαικές και εθνικές διακρίσεις και τους Ελληνες πρωταθλητές του Τριφυλλιού αλλά και άλλων συλλόγων (Άρης Νίκαιας, Γιδάκος Golden Corner, κ.α.). Νικητές και ηττημένοι δεν υπήρχαν στη χθεσινή μεγάλη γιορτή που δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από μία κανονική ευρωπαϊκή διοργάνωση. 

Το Διεθνές Σπάρινγκ Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Α.Ο. παρακολούθησαν ο Γενικός Γραμματέας του Παναθηναϊκού Α.Ο., Θεόδωρος Συνοδινός 

αλλά και ο Ταμίας του Ομίλου και επι σειρά ετών έφορος του τμήματος Πυγμαχίας του Συλλόγου, Χαράλαμπος Σβινέλης, ο οποίος τιμήθηκε από τον Γιάννη Αϊδινιώτη και τη νυν έφορο Μαρία Καϊάφα για την προσφορά του. Ο αρχιπροπονητής του Τριφυλλιού μάλιστα, χαρακτήρισε τον Χαράλαμπο Σβινέλη ως τον αρχηγό των εφόρων του Παναθηναϊκου Α.Ο., ενώ ο κ. Σβινέλης με τη σειρά του δήλωσε πόσο χαρούμενος είναι που βρέθηκε και πάλι επάνω στο ρινγκ, ευχαριστώντας τον Γιάννη Αϊδινιώτη.

 Ο προπονητής της Λοκομοτίβ Μόσχας Μπόρισλαβ Γκεοργκίεφ αλλά και η ομοσπονδία της Βουλγαρίας έλαβαν επίσης τιμητικές πλακέτες από τον Παναθηναϊκό Α.Ο.

Επιμέλεια παρουσίασης
Θεόδωρος Συνοδινός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου