Τρίτη, 26 Μαρτίου 2019

Πλήθος κόσμου στον τελευταίο χαιρετισμό του Θανάση Γιαννακόπουλου

Όπως ακριβώς επιθυμούσε, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος αποχαιρετά τον κόσμο με την σημαία του Παναθηναϊκού γύρω από το φέρετρό του.


Πλήθος κόσμου δίνει τώρα το παρόν στο τελευταίο αποχαιρετισμό του Θανάση Γιαννακόπουλου. Στεφάνια σε ένδειξη  τιμής από τον επιχειρηματικό, αθλητικό και φίλαθλο κόσμο έχουν σταλεί στην Ιερά Μητρόπολη Αθηνών όπου θα γίνει η λειτουργία του αποχαιρετισμού...
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν φυσικά από τους πρώτους που το έπραξαν, ενώ πολλά είναι από τη ΒΙΑΝΕΞ, τους εργαζομένους και τις εκάστοτε διευθύνσεις εργοστασίων και γραφείων.
Οι Παλαίμαχοι   Πρωταθλητές ΄του Παναθηναϊκού με τον πρόεδρο τους Απόστολο Κόντο, Μίμη Δομάζο,Τάκη Οικονομόπουλο,Θόδωρο Συνοδινό,Μανώλη Λεκάκη,Νίκο Πλυτά,Νίκο Ράπτη,Λεωνίδα Σαμπάνη.,Γιώργο Ψαρόπουλο,Βαγγέλη Οικονομάκο, αποτίοντας φόρο τιμής,έδωσαν τελευταίο χαιρετισμό  στο παρεκλήση της Ιεραάς Μητρόπολης Αθηνών.αντί στεφάνου θα καταθέσουν συμβολικό ποσό σε ευαγές ίδρυμα.
Επίσης, στεφάνια έστειλαν αρκετοί φαρμακευτικοί και επιχειρηματικοί σύνδεσμοι και εταιρείες ανά την Ελλάδα. Το ίδιο έπραξαν, μεταξύ άλλων, η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η ΚΑΕ ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κι ο Μάκης Αγγελόπουλος.
Η εξώδιος ακολουθία θα γίνει στη Ιερά Μητρόπολη Αθηνών στις 2 η ώρα το μεσημέρι 
 η ταφή θα γίνει στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου