Σάββατο, 13 Απριλίου 2019


ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΑΣ


Με πολύ προσοχή παρακολουθούμε τις θέσεις και υποσχέσεις των υποψηφίων Δημάρχων της Αθήνας για το Γήπεδο του Παναθηναϊκού μας.

Με κάθε εκτίμηση προς όλους,αλλά εκφράζοντας,ως Διοικητικό Συμβούλιο,τις απόψεις του συνόλου των Παλαιμάχων Πρωταθλητών όλων των Σπορ θα επιθυμούσαμε να σημειώσουμε τα εξής:
Από μία σειρά ολέθριων λαθών,παραλήψεων,παρασκηνιακών ενεργειών αλλά και φθηνών υποσχέσεων το θέμα του Βοτανικού έχει περιέλθει στην ανυπαρξία και έχει γίνει ευρύτερα αντικείμενο πόνου για όλους μας.
Μόνη μας παρηγοριά είναι η πορεία του Μπάσκετ και η Ανάταση του Ερασιτέχνη,τελευταία μας ελπίδα η νέα Δημοτική αρχή που θα προκύψει ευχόμεθα με πνεύμα αγνών και πραγματικών φιλάθλων  πέρα και πάνω από υποσχέσεις να κινηθεί αποτελεσματικά για το μέγα αυτό θέμα στην Πρωτεύουσα της χώρας.
Με βασική αρχή την νομιμότητα ιδιοκτησίας της Λεωφόρου Αλεξάνδρας,τη θέση της διοίκησης του Παναθηναϊκού Α.Ο και την ταυτισμένη με το γήπεδο ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου το θέμα αυτό πρέπει  να επιλυθεί εντός της τετραετούς θητείας που τώρα αρχίζει.


     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                    Ο ΓΕΝ,ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ                         ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΒΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου