Κυριακή, 9 Ιουνίου 2019


ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΥΣ

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ,ΑΠΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΤΙΜΗ!

 Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών όπου τελέστηκε το ετήσιο μνημόσυνο του κορυφαίου παράγοντα στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού.
Απέδωσαν τιμή, σήμερα το πρωί στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών,Αθλητές,πρωταθλητές,το Δ.Σ του Ερασιτέχνη ,της Π.Α.Ε,εκπρόσωποι των Παλαιμάχων Πρωταθλητών,της Θύρας 13,εκπρόσωποι του τύπου ,πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών» τιμώντας την μνήμη, στο πρώτο ετήσιο μνημόσυνο τον Παύλο Γιαννακόπουλο.

Ο κόσμος άρχισε να προσέρχεται έγκαιρα ,πολύ πριν τις 11 λίγο πριν τις 10.30,  εκτός από την οικογένεια Γιαννακόπουλου, τον γιο του Δημήτρη, ήταν εκεί ο Ρικ Πιτίνο και αθλητές του τμήματος μπάσκετ καθώς και ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Επίσης,μεταξύ άλλων ήταν στην επιμνημόσυνη δέηση ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο Στέφανος Αυγουλέας , ο Παναγιώτης Μπόμης,ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης,ο Κώστας Παναγούλιας,ο Παναγιώτης και Λεωνίδας Μαλακατές ,ο Δημήτρης Κοσσόβας,ο Κώστας Νικήφόρος,ο Μάρκος Φράγκος και ο Θόδωρος Συνοδινός.
Όλοι τους τίμησαν τη μνήμη του εκλιπόντος ηγέτη , του πατέρα, του συζύγου, του φίλου, του εργοδότη, του προέδρου, αλλά προπαντός του ανθρώπου Παύλου Γιαννακόπουλου. 
Η συγκίνηση όλων ήταν εμφανής ,γιατί πάνω από όλα ήταν ένας άνθρωπος με όλα τα γράμματα κεφαλαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου