Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015


Η ΠΙΤΑ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΕΜΠΤΗ 26/2             Στο St George Lycabettus Hotel
                                                                                          
Την προσεχή Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου στις 7 το απόγευμα, οι Παλαίμαχοι Αθλητές όλων των Σπορ του Παναθηναϊκού θα κόψουν την Πίτα τους.
Στον παραδοσιακό χώρο συγκέντρωσης της Παναθηναϊκής Οικογένειας, στο ξενοδοχείο «St. George Lycabettus», για μια ακόμα φορά θα συγκεντρωθούν οι Πρωταθλητές.
Εκεί η Παναθηναϊκή Κοινωνία όχι μόνο θα ακολουθήσει τις παραδόσεις, αλλά ταυτόχρονα θα τιμήσει και τα εκλεκτά τέκνα της που διαχρονικά θριαμβεύουν σε όλα τα Αθλήματα.
Οι δεκαετίες παρέρχονται αλλά ο Παναθηναϊκός ως Πανεθνικό Σωματείο και περισσότερο ως Ιδέα απλώνεται και δυναμώνει.
Από την εποχή του Μίμη Δομάζου, του κορυφαίου Έλληνα Ποδοσφαιριστή, όλων των εποχών, μέχρι την περσινή κατάκτηση του Κυπέλου Ελλάδος, ο Παναθηναϊκός γνωρίζει να ξεπερνά όλα τα εμπόδια, να εκπλήσσει και να κυριαρχεί.
Οι Παλαίμαχοι Πρωταθλητές όλων των Αθλημάτων, αδελφωμένοι με τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές, έρχονται τώρα με την πείρα της ζωής και των Αγώνων να εκπληρώσουν και μια άλλη υποχρέωση. Να διατηρούν άσβεστο τον ενθουσιασμό των φιλάθλων και ζωντανό το πάθος τους.
Μετά τα παραπάνω, το ΔΣ των Παλαιμάχων με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Απόστολο Κόντο, καλεί όλους, ιδιαίτερα τους δεμένους διοικητικά με τον Σύλλογο, χωρίς άλλη πρόσκληση, να προσφέρουν τη χαρά της Παναθλητικής  Παναθηναϊκής Συγκέντρωσης και να χειροκροτήσουν, να βραβεύονται 9 Πρωταθλητές από 7 Σπορ.
                                                                                                                               ΤΟ ΔΣ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου