Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ OLYMPIANS

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ OLYMPIANS

Περισσότερες από 30 χώρες έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή στο «2011 Ευρωπαϊκό Συνέδριο των Olympians» το οποίο από κοινού οργανώνουν η Παγκόσμια Ομοσπονδία των Olympians με την Ελληνική Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ).
          Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Αμερικανικού Κολεγίου Ελλάδας κατά το χρονικό διάστημα 29 – 30 – 31 τρέχοντος μηνός Ιουλίου  και θα παραστούν σ’ αυτό εκπρόσωποι της ΔΟΕ, της ΕΟΕ, της ΔΟΑ, της Πολιτείας κ.λ.π.
          Οι εκπρόσωποι όλων των χωρών της Ευρώπης έχουν προσκληθεί από την World Olympians Association ενώ το Αμερικανικό Κολέγιο προσφέρει τη φιλοξενία στους ξενώνες του και τις συνεδριάσεις στις αίθουσές του.
          Ηπειρωτικά Συνέδρια των  Olympians έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στις άλλες Ηπείρους και έχουν αποφασιστικά συντελέσει την προώθηση και ανάπτυξη του Ολυμπιακού Κινήματος δια μέσου της «World Olympians Association», η οποία είναι το επίσημο όργανο των Αθλητών της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής.
          Είναι γνωστό, εν προκειμένω, ότι η Ελληνική Ένωση δημιουργήθηκε το 1987 και το 1993 η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή αναγνώρισε τη σημασία αυτής της κίνησης και συγκρότησε την WOA, η οποία σήμερα περιλαμβάνει περισσότερες από 140 Εθνικές Ενώσεις στις χώρες όλου του κόσμου.
                                                           ΕΚ ΤΗΣ ΕΣΟΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου