Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

«Πράσινη η Λεωφόρος»«Πράσινη η Λεωφόρος»

«Πράσινη η Λεωφόρος»
Αδιανόητη θεωρούν την αλλαγή στάσης από την πλευρά του Δήμου Αθηναίων στο θέμα του γηπέδου οι άνθρωποι του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Παράλληλα, από το στρατόπεδο των «πρασίνων» ως ακλόνητο επιχείρημα για την κυριότητα της έκτασης που βρίσκεται το «Απόστολος Νικολαΐδης», προβάλλεται η θετική για το «τριφύλλι» απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Το ΣτΕ είχε γνωμοδοτήσει υπέρ της Διπλής Ανάπλασης και ουσιαστικά αποδέχθηκε πως ο Ερασιτέχνης είναι ιδιοκτήτης της έκτασης στην Περιβόλα, αλλιώς πώς θα μπορούσε να την ανταλλάξει άλλωστε;

Ιδιαίτερη εντύπωση στους «πράσινους» προκαλεί πάντως και η στροφή 180 μοιρών του Δήμου, αφού επί δημαρχίας Κακλαμάνη δεν είχε τεθεί κανένα τέτοιο ζήτημα και για αυτό μάλιστα είχε έρθει σε συμφωνία με τον Ερασιτέχνη. Ανάλογη στάση είχε κρατήσει και η Ντόρα Μπακογιάννη όταν βρισκόταν στο «τιμόνι» του μεγαλύτερου δήμου της χώρας, εγκρίνοντας την ανταλλαγή έκτασης στο Βοτανικό με εκείνη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και επομένως γεννά ερωτήματα η διαφορετική στάση της νέας δημοτικής αρχής.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή», ο αντιπρόεδρος του Ερασιτέχνη κ. Μαλακατές, δήλωσε: «Είναι προφανές τι παίζεται. Θα κινηθούμε νομικά», απαντώντας ουσιαστικά στην απόπειρα να μείνει εκτός των μελλοντικών αποφάσεων και ενεργειών αναφορικά με τη Διπλή Ανάπλαση.
sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου