Σάββατο, 26 Μαΐου 2012


Η ώρα των πληρωμών στον Παναθηναϊκό

Το αργότερο μέχρι την Τετάρτη ο Γιάννης Αλαφούζος και οι υπόλοιποι πράσινοι διοικούντες θα έχουν μοιράσει στους παίκτες του Παναθηναϊκού το ποσό των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ προκειμένου να προχωρήσει και το θέμα της αδειοδότησης.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησής του Παναθηναϊκου κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να ξεπεραστεί το εμπόδιο της αδειοδότησης και να μπορέσει και πάλι η ομάδα να μπει στον ίσιο δρόμο.
Ένα από τα θέματα που "καίνε" είναι κι αυτό της πληρωμής των παικτών, οι οποίοι έχουν πολύ καιρό να δουν το χρώμα του χρήματος. Αν και ο Γιάννης Αλαφούζος τους είχε υποσχεθεί πως θα γίνονταν πληρωμές αυτή την εβδομάδα που τελειώνει αύριο, εν τούτοις τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε κι ο ίδιος.
Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δε θα εκπληρώσει την υπόσχεση που είχε δώσει στους παίκτες. Διότι οι πληρωμές μπορεί να πήγαν λίγο πίσω, αλλά θα γίνουν. Συγκεκριμένα, την Τρίτη ή την Τετάρτη θα έχουν μπει στους λογαριασμούς των παικτών του Παναθηναϊκού 4,2 εκατομμύρια ευρώ. Ποσό που απαιτείται προκειμένου να μπορέσει το Τριφύλλι να κυνηγήσει το θέμα της αδειοδότησης.
Από Παιανία στην... ΕΠΟ
Από την στιγμή που θα έχουν μπει τα χρήματα στους λογαριασμούς των παικτών και οι τελευταίοι θα έχουν υπογράψει τους διακανονισμούς τότε ξεκινάει το ράλλι για να προλάβει ο Παναθηναϊκός την ΕΠΟ.
Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού αναμένεται να ζητήσουν να κατατεθεί στην ΕΠΟ ο φάκελος της αδειοδότησης το πρωί της Τετάρτης. Στόχος τους είναι να υπάρχουν τα νέα στοιχεία με τις αποδείξεις των πληρωμών και των διακανονισμών που έχουν γίνει.
Στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ θεωρούν ότι αν όλα κυλήσουν ομαλά τότε δε θα υπάρξει θέμα και ο Παναθηναϊκός θα πάρει κανονικά την αδειοδότηση που θα τον οδηγήσει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου