Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΝΑΟ;;;;;Έκδοση για άδεια κατεδάφισης βρίσκεται προ των πυλών για την ιστορική έδρα του Παναθηναϊκού, χωρίς να υπάρχει κάποια συσχέτιση με τον Βοτανικό.
Την ώρα που ο Παναθηναϊκός καίγεται για να πάρει την άδεια για να αγωνίζεται του χρόνου, από την ΕΠΟ, μία άλλη... άδεια είναι έτοιμη να εκδοθεί... Και συγκεκριμένα, η άδεια κατεδάφισης της Λεωφόρου, η οποία είναι στο προσκήνιο σύμφωνα με δημοσίευμα της Live Sport, χωρίς αυτή να συνδέεται με την άδεια οικοδόμησης ή λειτουργίας του Βοτανικού.
Όπως αναφέρεται, έχει ήδη ολοκληρωθεί το κείμενο του σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος, το οποίο θ’ αποσταλεί από το ΥΠΕΚΑ στο ΣτΕ για την τελική έγκριση και περιλαμβάνει την έκδοση άδειας κατεδάφισης του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Το εν λόγω κείμενο έχει αποσταλεί σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και αυτοί με την σειρά τους έχουν περιθώριο μέχρι το τέλος της εβδομάδας να το επιστρέψουν υποβάλλοντας τις όποιες ενστάσεις τους.
Απομένει να δούμε την αντίδραση του Παναθηναϊκού και κυρίως του Ερασιτέχνη που θα είναι αρκετά έντονη. Το δεχθεί δεν το... δεχθεί ο Ερασιτέχνης πάντως τα πάντα θα κριθούν από την στάση του ΥΠΕΚΑ.http://prasinoskosmos.co.cc/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου