Δευτέρα, 14 Μαΐου 2012

Πείσμωσε ο Θανάσης, «άνοιγμα» στον Ομπράντοβιτς!


Πείσμωσε ο Θανάσης, «άνοιγμα» στον Ομπράντοβιτς!


Η αντίστροφη μέτρηση για τους τελικούς, αλλά και την ενημέρωσε του Ομπράντοβιτς ξεκινάει…
Πολύ σύντομα, ίσως και εντός της εβδομάδας, να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός, εξελίξεις που σε πρώτη φάση κρίνονται θετικές από τον κόσμο…

Πληροφορίες αναφέρουν πως η διοίκηση θα γνωστοποιήσει στον προπονητή την απόφασή της να παραμείνει στο τιμόνι για έναν τουλάχιστον χρόνο, κάνοντας επίσης γνωστό το νέο μοντέλο διοίκησης και το μπάτζετ για τη νέα περίοδο.
Είναι δεδομένο ότι τα λεφτά που θα διατεθούν θα είναι λιγότερα από τα φετινά και μένει να μάθουμε την αντίδραση του Σέρβου τεχνικού στο αν είναι σε θέση να αναλάβει να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα με το μπάτζετ που θα του δοθεί.
Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν πως μετά το τέλος του ημιτελικού ο Θανάσης Γιαννακόπουλος που βρέθηκε στις εξέδρες και ήταν εκνευρισμένος από τη διαιτησία, φέρεται να είπε στο περιβάλλον του… «τώρα, θα μείνουμε και θα πάμε για το 7ο»!

Σύντομα λοιπόν η οικογένεια Γιαννακόπουλου θα βρεθεί σε τετ-α-τετ κουβέντα με τον Ομπράντοβιτς κι αν συμφωνήσουν στη βάση της συνεργασίας, τότε θα ξεκινήσουν από τώρα τον σχεδιασμό για τη νέα περίοδο, με δεδομένο ότι το προσεχές καλοκαίρι λήγουν όλα ανεξαιρέτως τα συμβόλαια!
Αν ο Ομπράντοβιτς πεισθεί με τη λογική που θα εφαρμοστεί, τότε όλα θα γίνουν ευκολότερα, αφού η παραμονή του θα ανοίξει διάπλατα την πόρτα για ανανεώσεις συμβολαίων με γενναίες μειώσεις.
Στους μοναδικούς παίκτες που υπάρχει οψιόν είναι των Διαμαντίδη και Σάτο, ωστόσο θεωρείται πως και στις δύο περιπτώσεις η κουβέντα θα ξεκινήσει από μηδενική βάση, με τη διοίκηση βεβαίως να αναγνωρίζει την προσφορά τους, ειδικά του πρώτου…
Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην Αθήνα την Δευτέρα το μεσημέρι και άμεσα πιάνει δουλειά για τον πρώτο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Στη διάρκεια της επιστροφής υπήρχαν μεν θλιμμένα πρόσωπα για τον αποκλεισμό στον ημιτελικό, αλλά άπαντες αναγνώριζαν την μεγάλη και δίκαιη επιτυχία του Ολυμπιακού.
Σε μια κίνηση που δείχνει χαρακτήρα μεγάλης ομάδας, δύο τουλάχιστον παίκτες συνάντησαν τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο πριν τον τελικό και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία… Μια κίνηση που δεν μας είναι συνηθισμένη, αλλά μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας εποχής…
 sentragoal.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου