Τρίτη, 15 Μαΐου 2012

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσιάζει τη λαϊκή βάση


 

Αναλυτική παρουσίαση του σχεδίου του για τη μετατροπή του Παναθηναϊκού σε ΠΑΕ λαϊκής βάσης, θα κάνει την Τετάρτη ο Γιάννης Αλαφούζους στους μετόχους του Τριφυλλιού
Στη διάρκεια της ΓΣ της 8ης Μαΐου, ο Γιάννης Αλαφούζος είχε προχωρήσει σε μία σύντομη παρουσίαση του πλάνου του για τη μετατροπή του Παναθηναϊκού σε μία ΠΑΕ λαϊκής βάσης. Τώρα ήρθε η ώρα να ανοίξει όλα τα χαρτιά του και να αναλύσει σε βάθος το εγχείρημα που έχει αναλάβει.
Ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ έχει απευθύνει ανοικτή πρόσκληση στους μετόχους του Τριφυλλιού για την Τετάρτη σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας (πιθανότατα στις 16:00 στο Caravel), όπου θα παρουσιάσει λεπτομερώς το σχέδιο του και θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απορία διατυπωθεί.
Η εκδήλωση αφορά κυρίως τους μικρομετόχους, οι οποίοι επιθυμούν να συνδράμουν οικονομικά, αλλά δεν έχουν επαρκή ενημέρωση. Φυσικά, εάν θελήσει κάποιος από τους μετόχους πρώτης γραμμής να παραστεί, ο Αλαφούζος δεν έχει καμία αντίρρηση να το πράξει.
Είναι όμως δεδομένο πως οι Βαρδινογιάννης, Βγενόπουλος, Γιαννακόπουλος, Πολέμης έχουν πληροφόρηση απ' ευθείας από τον ίδιο και δεν περιμένουν την παρουσίαση της Τετάρτης. Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί εάν θα επιτραπεί η είσοδος σε δημοσιογράφους ή σε απλούς φιλάθλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου