Κυριακή, 19 Ιανουαρίου 2014

«Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής εντός και εκτός παρκέ»

Κόσμια συμπεριφορά από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, στο ντέρμπι της Δευτέρας με τον Ολυμπιακό, ζήτησε η «πράσινη» ΚΑΕ με μήνυμά της προς τους φιλάθλους.
«Ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής εντός και εκτός παρκέ»
Τελευταία ενημέρωση 19/01/2014, 16:16 
Υποστήριξη χωρίς… ακρότητες ζήτησε από τον κόσμο του Παναθηναϊκού η διοίκηση της ομάδας, με ανακοίνωση που εξέδωσε ένα 24ωρο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (Δευτέρα 20/01, 19:30), για τη 14η αγωνιστική της Α1.

Συγκεκριμένα η «πράσινη» ΚΑΕ κάλεσε του φιλάθλους να δείξουν πως ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής και εκτός παρκέ καθώς μέσα στο παρκέ θα κληθούν να το κάνουν οι... παίκτες.

«Φίλοι του Παναθηναϊκού,

Τη Δευτέρα 20/1/2014 σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ ώστε να ενισχύσετε την προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας. Είμαστε βέβαιοι ότι θα δημιουργήσετε μια εκπληκτική αλλά αθλητική ατμόσφαιρα χωρίς ακρότητες, που μόνο ζημιά θα προκαλέσουν. Η ομάδα έχει ανάγκη τη φωνή και την υποστήριξή σας για να πάρει ώθηση. Θέλουμε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι ο Παναθηναϊκός είναι πρωταθλητής εντός κι εκτός παρκέ.

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στο ΟΑΚΑ (ο αγώνας αρχίζει στις 7.30μ.μ. και οι θύρες ανοίγουν στις 5μ.μ.) και σας ζητούμε να είστε συνεργάσιμοι κατά τον έλεγχο στην είσοδο. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά γιατί ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Και μη ξεχνάτε... Εμείς είμαστε Παναθηναϊκός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου