Κυριακή, 4 Ιουνίου 2017

Ημέρα κρίσης για τον Ερασιτέχνη

Tο απόγευμα στις 6μ.μ. θα γίνει η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού που θα κρίνει το μέλλον της «μάνας του λόχου» στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Μία κρίσιμη γενική συνέλευση για το μέλλον του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στις 6μ.μ. στο κλειστό της Λεωφόρου.
Οι υπεύθυνοι του «τριφυλλιού» υπενθυμίζουν στα μέλη του ΠΑΟ ότι «Όπως είναι γνωστό, λόγω έλλειψης απαρτίας, η προγραμματισμένη για τις 27 Μαΐου Γενική Συνέλευση του Συλλόγου δεν πραγματοποιήθηκε.
Υπενθυμίζουμε ότι η επανάληψη και ολοκλήρωση της συνεδρίασης, έχει οριστεί για την Κυριακή 4 Ιουνίου και ώρα 18:00 στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου «Παύλος Γιαννακόπουλος».
Υπενθυμίζουμε ότι τα θέματα της ημερησίας διάταξης είναι:
1. Έγκριση ενεργειών σχετικά με την ανέγερση νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου και αθλητικών εγκαταστάσεων για τη στέγαση των τμημάτων του Παναθηναϊκού Α.Ο. στο Γουδή,
2. Λογοδοσία Δ.Σ.,
3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής,
4. Έγκριση απολογισμού ληξάσης περιόδου,
5. Απαλλαγή της απερχόμενης Διοίκησης,
6. Παρουσίαση του σχεδιασμού από πλευράς των υποψηφίων σχετικά με την επόμενη αγωνιστική χρονιά, την ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων στο Γουδή και το χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής των χρεών του Α.Ο., και
7. Διενέργεια Εκλογών.
Δικαίωμα παρακολούθησης των εργασιών της Συνέλευσης έχουν όλα τα ταμειακώς ενημερωμένα μέλη, και δικαίωμα ψήφου τα ταμειακώς ενημερωμένα παλαιά μέλη καθώς και όσα εκ των νέων μελών, βάσει του καταστατικού, έχουν συμπληρώσει ένα έτος από την εγγραφή τους.
Παρακαλούνται τα μέλη να δώσουν το παρών».
http://www.panathinaikoskosmos.com/284923/imera-krisis-gia-ton-erasitechni/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου