Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΤΙΟ 
ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΤΑΚΗ...


..
Ο αποχαιρετισμός στο Τάκη Λουκανίδη έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής στο ιερό ναό της κοιμήσεως της Θεοτόκου νεκροταφείο Κηφισιάς ,με επωνύμους αλλά και τεράστιο πλήθος κόσμου να συνοδεύει τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στην τελευταία του κατοικία.

Παρόντες
 Οι πρόεδροι Γιώργος Βαρδινογιάννης και  Θανάσης Γιαννακόπουλος.
 Οι παλαίμαχοι των πράσινων,  από την εποχή του Γουέμπλεϊ, οι Αντωνιάδης, Δομάζος, Σούρπης, Γονιός, Καμάρας, Θεοφάνης, Φυλακούρης, Τζουνάκος, Λιβαθηνός, Καρούλιας, Βονόρτας, Καραγκούνης.
Ο Αργύρης Μήτσου. 
Από την  ΠΑΕ ήταν εκπρόσωπος ο πρόεδρος της ομάδας Βασίλης Κωνσταντίνου.
Από τον Ερασιτέχνη Παναθηναίκό Α.Ο εκπρόσωπος 
ο αντιπρόεδρος του Νίκος Πλυτάς.

Επίσης από τον πολιτικό χώρο μεταξύ άλλων  οι Μίμης Ανδρουλάκης, Κώστας Σκανδαλίδης, Πάνος Παναγιωτόπουλος. 
Ακόμη  ο Γιάννης Ματζουράνης, ο γνωστός ως "Εθνικάρας", αλλά και ο Αντώνης Γλύκας εκπροσωπώντας τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού και ο σπουδαίος πρώην φορ της ΑΕΚ Κώστας Νεστορίδης. 

Οι Δομάζος, Σούρπης,Λιβαθινός  και ο πρόεδρος Θανάσης Γιαννακόπουλος δεν άντεξαν μάλιστα και κάποια στιγμή λύγισαν βάζοντας τα κλάματα ενώ πάνω στο φέρετρο του Τάκη Λουκανίδη υπήρχε μια μεγάλη σημαία του Παναθηναϊκού και ένα κασκόλ της Δόξας Δράμας.

Αρκετά ήταν και τα στεφάνια στη μνήμη του Τάκη Λουκανίδη από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, την ΚΑΕ, τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, το Δ.Σ. των Παλαίμαχων Αθλητών ,Πρωταθλητών του Παναθηναϊκού όλων των Αθλημάτων, τη Δόξας Δράμας, την ΑΕΚ, τη Super League, την ΕΠΟ, των Παλαίμαχων του ΠΑΟΚ, των Παλαίμαχων της ΑΕΚ,τον σύνδεσμο Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον Αντώνη Σαμαρά και πολλά ακόμα.... 


🍀🍀 Καλό ταξίδι τεράστιε Τάκη... 🍀☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️☘️Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου