Σάββατο, 24 Μαρτίου 2012

ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!»ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΙΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ!»


Ο Ανδρέας Βγενόπουλος ήταν κατηγορηματικός για τις παραιτήσεις των μελών του Δ. Σ. τονίζοντας ότι είναι σχέδιο της πλευράς Βαρδινογιάννη, προκειμένου να πιεστεί ο ίδιος να αναλάβει την ΠΑΕ
Στις παραιτήσεις των Τζήμα, Χατζηνικολάου και Λουμίδη, τις οποίες και θεωρεί ως υποκινούμενες από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, εκτιμά ότι οφείλεται η διάλυση του ΔΣ και η γενικότερη κρίση που προήλθε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Ανδρέας Βγενόπουλος, σύμφωνα με το Goal.
Σύμφωνα με όσα έλεγε στους άμεσους συνεργάτες του, ο «Mr. MIG» γνώριζε από τη Δευτέρα ότι υπήρχε σχέδιο παραιτήσεων προκειμένου να οδηγηθεί στην άσκηση διοίκησης στην ΠΑΕ, κάτι που έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν επιθυμεί από τη στιγμή που ο Τζίγγερ δεν έχει δώσει τις δεσμεύσεις που επιθυμεί στο θέμα της ΓΗΠΕΛ.
Και τόνιζε ότι το έβαλε το ποσοστό του (το 1,7 εκατ. ευρώ δηλαδή) όταν έπρεπε και θα το διατηρούσε σε ισχύ μόνο αν ο υπήρχε διοίκηση και όχι… λογιστές της ΠΑΕ που μπορεί να έκαναν ό,τι ήθελαν. Οι δε πρώτες παραιτήσεις υπογράμμιζε με νόημα ότι έγιναν για άσχετους λόγους, προσωπικούς, και όχι επειδή ο ίδιος ζήτησε να πάρει πίσω τα χρήματά του, τα οποία υποστήριζε ότι θα τα διαθέσει στο επόμενο ΔΣ, όταν αυτό συγκροτηθεί.
Οσον αφορά τη ΓΣ, αυτό που ελέχθη από τον «Βγενό» ήταν ότι «εάν ο μεγαλομέτοχος θέλει να τελειώσει τον Παναθηναϊκό και να μην παρευρεθεί, ας το κάνει. Εμένα οι θέσεις μου είναι πάγιες και ξεκάθαρες…».
http://www.panathinaikoskosmos.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου