Πέμπτη, 24 Μαΐου 2012

''Κρίσιμο και καθοριστικό είναι το σημερινό ραντεβού ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Ανδρέα Βγενόπουλο με τους δυο τους να μιλάνε για τα έως τώρα δεδομένα του πλάνου της λαϊκής βάσης.''

25 Μαΐου 2012

Ο Βγενόπουλος και η αδειοδότηση

 NEWSPAO.GR 08:26 

Κρίσιμο και καθοριστικό είναι το σημερινό ραντεβού ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Ανδρέα Βγενόπουλο με τους δυο τους να μιλάνε για τα έως τώρα δεδομένα του πλάνου της λαϊκής βάσης.


Ο ισχυρός άνδρας του "ΣΚΑΙ" θα συναντηθεί με τον "MR MIG" για να τον ενημερώσει για ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα καθώς και για τη συμφωνία με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και ίσως να του δώσει και το χαρτί το οποίο έχουν υπογράψει οι δυο πλευρές.


Παράλληλα δεν αποκλείεται να ζητήσει από τον Ανδρέα Βγενόπουλο την οικονομική συνδρομή του και μάλιστα άμεσα ώστε να μπορέσουν αυτά τα λεφτά μαζί με όσα έχει μαζέψει η πλευρά Αλαφούζου να χρησιμοποιηθούν για την αδειοδότηση.


Στην τελική ευθεία για την αδειοδότηση


Η διοίκηση του Παναθηναϊκού και ο Γιάννης Αλαφούζος πραγματοποιούν τις τελικές τους επαφές για να συγκεντρώσουν τα απαιτούμενα χρήματα και να πάρουν την αδειοδότηση.


Η υπόθεση της αδειοδότησης είναι ο μεγάλος στόχο για τον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες και όλοι στο σύλλογο δουλεύουν προς αυτή τηνκατεύθυνση. Πλέον, δεν υπάρχουν περιθώρια για να χαθεί ούτε λεπτό μιας και την ερχόμενη Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η κατάθεση της έφεσης του Παναθηναϊκού. 


Η εξέταση του φακέλου του Παναθηναϊκού, θα γίνει άμεσα και η επιτροπή της ΕΠΟ θα συνεδριάσει και θα εκδώσει την τελική της απόφαση την ερχόμενη Τετάρτη. Γιʼ αυτό το λόγο οι «πράσινοι» έχουν προγραμματίσει να συναντηθούν με τον ίδιο τον Σοφοκλή Πιλάβιο, πιθανότατα την ερχόμενη Δευτέρα. 


Σε αυτή τη συνάντηση θα τον ενημερώσουν για τις κινήσεις που έκαναν προκειμένου να αλλάξει η απόφαση της ΕΠΟ. Στο «τριφύλλι» υπάρχει αισιοδοξία πως τελικά δεν θα υπάρξει θέμα και ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κανονικότατα στα προκριματικά του Champions League στα τέλη Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου