Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

PanathinaikoskosmosOscar
Για πολλοστή φορά ακούσαμε δηλώσεις και «ατάκες» για τον φετεινό Παναθηναικό, μετά από ακόμα ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα που συνοδεύτηκε από ακόμα μία τραγική εμφάνιση.
«5-6 ποδοσφαιριστές ήταν κατώτεροι των περιστάσεων», «οι παίχτες αδικούν τους εαυτούς τους», «μπορούσαμε καλύτερα», «τώρα ήρθε η ώρα για ανασύνταξη», «κοιτάμε μπροστά», «πρέπει να βελτιωθούμε» …..κλπ…κλπ
“Ολες αυτές οι δηλώσεις – ατάκες κάνανε πια τον κύκλο τους και ακούγονται πλέον αστείες.
Θα μιλήσει κανείς για τα αληθινά προβλήματα της ομάδας?
Θα πεί κανείς στον κόσμο ότι Μπέργκ και Αμπέιντ ήταν όλη η ομάδα πέρισυ?
Θα πεί κανείς ότι φέτος δεν κάναμε μεταγραφές αξιολογές που αν μη τι άλλο θα κρατούσαν τον ΠΑΟ στα ίδια επίπεδα με τα περισυνά (αν όχι να τον βελτίωναν?
Θα πεί κανείς ότι η δήλωση Αναστασίου ότι έιμαστε πλήρεις ήταν το πιο σύντομο ανέκδοτο που έχουμε ακούσει την τελευταία χιλιετία?
Θα πεί κανείς ότι οι μισοί από τους παίχτες που έχουμε δεν θα παίζαν ούτε σε αλάνα σαν μπακότερμα?
Θα πεί κανείς ότι ουδείς από την διοίκηση ενδιαφέρεται να κάνει ομάδα ο ΠΑΟ?
Αλλά πάλι θα το ρίξουμε στο οικονομικό……..θα συμφωνήσω με αυτό αν κάποιος μου πεί πόσο είναι το κασέ του Γκάλο, του Ντε Μπλάσις και τόσων άλλων καλών παιχτών που παίζουν σε μικρότερες ομάδες.
Μπορεί  κάποιος να μου εξηγήσει τι σκατά είδαν στον Μπούι και στον Μπερίσα και τους πήραμε στην ομάδα αντί να πάρουν έτοιμους παίχτες να βοηθήσουν την ομάδα?
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί επιμένουμε στον Πέτριτς που για να πάει από την σέντρα στην αντίπαλη περιοχή μοίαζει σαν ταινία του Αγγελόπουλου – » Μία αιωνιότητα και μία μέρα»?
Τι στην ευχή περιμένουμε από τον Μπαιράμι και τον πληρώνουμε ακόμα
Τι έγινε και η περισυνή ομάδα που έπαιζε ωραία μπάλλα στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος φέτος μοιράζει ….κολύρια στους φιλάθλους?
Ούτε ο Αναστασίου φαίνεται ικανός να διορθώσει τα κακώς κείμενα στο αγωνιστικό κομμάτι…δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια.
Λέγαμε ότι το πρόβλημα της ομάδας ήταν ψυχολογικό και ότι με τις πρώτες νίκες θα βλέπαμε καλύτερη μπάλλα……και οι νίκες ήρθαν και μάλιστα η μια πίσω από την άλλη (Πλατανιάς, Γαύρος Βόλου, Νίκη Βόλου), και κοντά στην κορύφη είμαστε …….τι σκατά γίνεται?
Βγήτε και πείτε την αλήθεια στον κόσμο…….αυτή είναι η ομάδα, μέχρι εκεί μπορεί ….δεν κάναμε και μεταγραφές και έδεσε το γλυκό

http://www.panathinaikoskosmos.com/148850/%CE%BC%CE%B7%CE%BD-%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CF%83%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου