Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Ασημένια τα πράσινα πιστόλια!

 
 
 
 
 
 
2 Votes

argyro_SOA-ASOEE
Τεράστια εμφάνιση και πολύ καλά νούμερα από την ομάδα του Παναθηναϊκού, στο αγώνισμα του Αεροβόλου Πιστολιού Ανδρών, την Κυριακή στον Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα.
Ο Σκοπευτικός Όμιλος Αποφοίτων Α.Σ.Ο.Ε.Ε. διοργάνωσε αγώνες αεροβόλων όπλων, Α’ κατηγορίας συνοδευόμενο από το παραδοσιακό αγώνα του Trophy. Ο συγκεκριμένος αγώνας πραγματοποιείται με ιδιαίτερη επιτυχία και είναι από τους μεγάλους αγώνες που περιμένουμε όλοι οι σκοπευτές κάθε χρόνο.
Μετά το τέλος του αγώνα, οι 8 πρώτοι σε κάθε κατηγορία διαγωνίζονται σε μία μορφή τελικού σε ζευγάρια με τον 8ο να είναι αντιμέτωπος με τον 1ο, ο 7ος με τον 2ο, ο 6ος με τον 3ο κ.ο.κ. Στο τελικό ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τον καλύτερο σκοπευτή του σε αυτό το αγώνισμα, τον Γιάννη Καμπούρη. Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή!
Τα επίσημα και αναλυτικά αποτελέσματα δεν έχουν βγει ακόμα, αλλά γνωρίζουμε ήδη κάποια από αυτά και είναι τέτοια που μας κάνουν να χαμογελάμε με μεγάλη ικανοποίηση! Από τα στοιχεία που έχουμε, στο Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών, έλαβαν μέρος περίπου 48 αθλητές από περίπου 10 ομάδες.
Ο Παναθηναϊκός, αποτελούμενος από τους Γιάννη ΚαμπούρηΔημήτρη Κατσίρη καιΔημήτρη Κρανά, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο! Είμαστε περήφανοι και πολύ χαρούμενοι για αυτή τη μεγάλη επιτυχία! Ένα μετάλλιο σε ένα τόσο μεγάλο αγώνα, δείχνει την ανοδική πορεία που έχει το τμήμα τους τελευταίους μήνες και τη σοβαρή προσπάθεια που γίνεται για να γίνει πάλι ο Παναθηναϊκός μας, ΠΡΩΤΟΣ στην Ελληνική Σκοποβολή! Τα πράσινα πιστόλια έκαναν έναν καταπληκτικό αγώνα με τους Καμπούρη και Κατσίρη να κάνουν ατομικό ρεκόρ και τον Κρανά να στέκεται άτυχος και να μένει πίσω από τα κλασικά του νούμερα. Ο μεν Καμπούρης πέτυχε επίδοση 564/600 καταλαμβάνοντας την 4η θέση, χάνοντας το χάλκινο μετάλλιο (στο ατομικό) στην ισοβαθμία, ο δε Κατσίρης κατέλαβε την 8η θέση με επίδοση 560/600. Ο Δημήτρης Κρανάς βγήκε 22ος με επίδοση 539/600.
Οι υπόλοιποι αθλητές του Παναθηναϊκου στο αεροβόλο πιστόλι, ήταν ο Θοδωρής Λουκόπουλος (523/600, 32ος), ο Φώτης Λιακώνης (516/600, 37ος) και ο Τίτος Καρρέρ (492/600, 46ος). Και οι 6 αθλητές μας προσπάθησαν για το καλύτερο και οι προσπάθειες τους δείχνουν ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πρωταγωνιστήσει πάλι, μετά από πολλά χρόνια απουσίας!
kokkinos_liveris
Η παρουσία του Παναθηναϊκού στους χθεσινούς αγώνες, δεν σταμάτησε στο Αεροβόλο Πιστόλι, αφού εκπροσωπήθηκε επάξια και στο Αεροβόλο Τουφέκι από 2 αθλητές. ΤονΔιονύση Λιβέρη και τον Νίκο Κόκκινο. Ο Λιβέρης έκανε και αυτός ατομικό ρεκόρ με επίδοση 573,8. Είναι ο 3ος αθλητής μας που ξεπέρασε τον εαυτό του και κατετάγη 4ος ανάμεσα σε πολλούς αθλητές. Ο Νίκος Κόκκινος κατετάγη 6ος με επίδοση 565,9. Και οι 2 αθλητές μας, προκρίθηκαν στον τελικό του Trophy, αλλά δυστυχώς, ο Λιβέρης δε μπόρεσε να συμμετάσχει λόγω ανωτέρας βίας. Ο Κόκκινος συμμετείχε μόνο στον τελικό, με καλή παρουσία, χωρίς όμως να κατακτήσει την πρώτη θέση.
Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, όλοι στην Ομάδα, χαμογελάμε και νιώθουμε ότι αρχίζει να φαίνεται η μικρή, μέχρι στιγμής, προσπάθεια που έχουμε κάνει για την αναγέννηση της! Από 1-1-2014 θα ενδυναμωθούμε κι άλλο και έχουμε ως σκοπό να μείνουμε πρωταγωνιστές στα σκοπευτικά δρώμενα και με προσθήκες αθλητών, αλλά και με διάφορες αλλαγές που θα ανακοινωθούν σύντομα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου