Κυριακή, 8 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΛΗ9 μετάλλια οι «πράσινοι» παλαιστές!


ΚΥΡΙΑΚΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013 10:08

9 μετάλλια οι 

«πράσινοι» 

παλαιστές!


Εννέα παλαιστές του Παναθηναϊκού συμμετείχαν στο Αναπτυξιακό πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής πάλης, και όλοι κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο!
Συντάκτης  
Ησυγκομιδή των «πρασίνων» ήταν 2 χρυσά, 4 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια με τους παλαιστές του Δημήτρη Κοσσόβα να πραγματοποιούν εκπληκτικές εμφανίσεις στο Ολυμπιακό Κέντρο Πάλης στα Άνω Λιόσια.
Συγκεκριμένα στους άνδρες ο Κωνσταντίνος Μπόμπορας κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο, ο Παναγιώτης Νάστος το ασημένιο και ο Δημήτρης Αστράς το χάλκινο μετάλλιο στα 120κιλά. Στα 96κ. ο Γιώργος Χριστοδουλής κρέμασε στο στήθος του το ασημένιο μετάλλιο και στα 84κιλά ο Κωνσταντίνος Δήμος χάρισε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο «τριφύλλι»!
Στους εφήβους ο Κωνσαντίνος Μπενέκος κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 66κιλά και ο Σπυρίδων Σταθάς το χάλκινο μετάλλιο, ενώ στα 84κιλά ο Ιωάννης Μπολώσης ανέβηκε επίσης στο τρίτο σκαλί του βάθρου! Τέλος στην κατηγορία Παμπαίδων Α’ στα 59 κιλά ο Δημήτρης Κίβαρης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο!
Ο προπονητής του τμήματος, Δημήτρης Κοσσόβας, μιλώντας στην εφημερίδα «Πράσινη» εξέφρασε την αισιοδοξία του, ότι οι παλαιστές του συλλόγου αναμένεται να πάνε ακόμη ψηλότερα στις επόμενες διοργανώσεις, λέγοντας: «Είμαι ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους. Περιμέναμε κάποια στιγμή μετά από τη προσπάθεια που γίνεται στο τμήμα και με τη βοήθεια που έχουμε από τη διοίκηση να καταφέρουμε να φέρουμε και μετάλλια. Ωστόσο περιμένουμε να πάμε ακόμη καλύτερα στις επόμενες διοργανώσεις»! 
Διαβάστε περισσότερα στην Πράσινη που κυκλοφορεί στα περίπτερα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου