Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2021

Πάλη: «Αναμένουμε… τις ενέργειές σας»

PIPERATA.GRΘεόδωρος Συνοδινός προς Αυγενάκη
 για Πάλη: «Αναμένουμε… τις ενέργειές σας»
Κραυγή αγωνίας για τα δυσώδη συμβ..
Θεόδωρος Συνοδινός προς Αυγενάκη


Θεόδωρος Συνοδινός προς Αυγενάκη για Πάλη: «Αναμένουμε… τις ενέργειές σας»

Κραυγή αγωνίας για τα δυσώδη συμβαίνοντα στον χώρο της πάλης, απευθύνει προς τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη ο πρώην πρόεδρος της Ε.Ο.Φ.Π (σ.σ.: από το 2004 μέχρι το 2006), Θεόδωρος Συνοδινός.

Με ανάρτησή του στο blog Ε.ΦΙ.Β.Α 1985, ο κ. Συνοδινός ψέγει με έμμεσο τρόπο τον υφυπουργό για το γεγονός ότι αδιαφορεί για τα τεκταινόμενα στο άθλημα των Ολυμπιονικών.

Ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. των Παλαιμάχων Αθλητών του Παναθηναϊκού και μέλος του Δ.Σ. του Παναθηναϊκού Α.Ο. με την ολιγόλογη ανάρτησή του στο εν λόγω blog αναφέρεται σε όλα όσα εδώ και καιρό αποκαλύπτονται από τον δημοσιογράφο και εκδότη του Piperata.gr Πάρι Κουρτζίδη.

Πρόκειται για τις φοβερές εξιστορήσεις αθλητών και προπονητών που αφορούν εκπόρνευση παλαιστών με αντάλλαγμα ένα… σπονσοράρισμα (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ όπως και τη μεγάλη συνέντευξη του ιστορικού στελέχους της Πάλης Δημήτρη Κολιτσόπουλου). Ασφαλώς μιλάμε για ένα σκάνδαλο μεγατόνων στο οποίο εμπλέκεται μεγαλοπαράγοντας της ομοσπονδίας Πάλης.

Η ανάρτηση Συνοδινού

«Διαβάζουμε στον τύπο και ακούμε στην τηλεόραση καταγγελίες για την ομοσπονδία πάλης αρκετές ημέρες σε συνέχειες, όχι ομολογουμένως ευχάριστες.

Είναι δύσκολο να πιστέψουμε ότι εσείς, που έχετε δείξει μέχρι σήμερα ένα ουσιαστικό ενδιαφέρον για να επαναφέρετε τον αθλητισμό σε σωστές βάσεις, για το άθλημα των Ελλήνων Ολυμπιονικών δεν ενεργείτε τα Δέοντα...

Αναμένουμε με ελπίδα τις δικές σας ενέργειες...

Θεόδωρος Συνοδινός

Πρόεδρος Ε.Ο.Φ.Π 2004-2006»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου