Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

Φερέιρα:Φερέιρα: «Γίνε κι εσύ μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας»

Φερέιρα: «Γίνε κι εσύ μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας»
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έγινε μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας πριν λίγες μέρες και έκανε και δηλώσεις για αυτό.


«Πρόκειται για μία νέα ιδέα, η οποία είναι ξεκάθαρη. Πιστεύω πως είναι η μοναδική λύση για να σωθεί ο σύλλογος. Θέλω να πω στον κόσμο να γίνει μέλος», είπε.


Και συνέχισε. «Μετά από συζητήσεις και διαβουλεύσεις των παραγόντων για τη συνέχεια και την επιβίωση του συλλόγου, θα έλεγα ότι αυτή η απόφαση ισοδυναμεί με μια πολύ σημαντική πράξη για να συνεχίσει ο σύλλογος. Με αυτόν τον τρόπο αλλάζει ουσιαστικά το γίγνεσθαι και ο τρόπος διαχείρισης της ομάδας. Είναι ένας τρόπος που δίνει στους οπαδούς του Παναθηναϊκού το δικαίωμα να παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαχείριση της ομάδας. Η λέξη μέλη, σημαίνει, μεγαλύτερη συνδρομή και συμμετοχή των ανθρώπων που αγαπούν τον Παναθηναϊκό»


Εξάλλου, ο Γιάννης Αλαφούζος στο γεύμα που παρέθεσε σε δημοσιογράφους είπε μεταξύ άλλων, πως αρκετοί πρώην αλλά και νυν παίκτες θα γίνουν μέλη.


Και στην συνέχεια, θα υπάρξουν τηλεοπτικά σποτάκια για την καμπάνια. Αφού σκοπός του Γιάννη Αλαφούζου και των συνεργατών του είναι να γίνει... μόδα με την καλή έννοα της λέξης το "Σωματείο", αφού αυτός είναι και ο μοναδικός τρόπος να σωθεί ο Παναθηναϊκός.


Αλέξης Παπαχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου