Παρασκευή, 4 Νοεμβρίου 2011

Zήτησε χρόνο η Arboris!


Ο Δημήτρης Γόντικας τόνισε πως η Arboris ζήτησε παράταση λίγων ημερών και την χαρακτήρισε «σοβαρή». Τα «γιατί» της καθυστέρησης.

Παρασκευή, 04-11-2011 18:25Ο 


Μετά την ολοκλήρωση του Δ.Σ, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου. 
Ο Γόντικας αποκάλυψε πως η Arboris ζήτησε και πήρε παράταση λίγων ημερών ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την συγκεκριμένη πολυεθνική εταιρία.


Αναλυτικά ο Δημήτρης Γόντικας τόνισε: «Συζητήσαμε θέματα που αφορούν την ημερησία διάταξη. Για το θέμα της Arboris Capital αποφασίστηκε μετά από γραπτό αίτημα η ολιγοήμερη αναβολή ώστε να τρέξει κάποιες διαδικασίες και να ετοιμαστεί ένα κείμενο συνεργασίας αλλά και να προχωρήσουν κάποιες άλλες εξελίξεις για να είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.Στο θέμα της Greenteam ψηφίστηκε η εισήγηση του προηγούμενου Δ.Σ. και παρασχέθηκαν κάποια επιπλέον στοιχεία που είχαν ζητηθεί. Επίσης αναφερθήκαμε στην Γενική Συνέλευση το πρωί στην οποία γνωρίζεται ότι ψηφίσθηκε μια αύξηση 15 εκ. ευρώ ώστε να διευκολυνθούν διαδικασίες οι οποίες ήδη τρέχουν και όλοι γνωρίζεται».


Προκηρύχθηκε νέα Γενική Συνέλευση;«Όχι αυτό θα γίνει αφού ολοκληρωθούν κάποιες διαδικασίες που σχετίζονται με το συμφωνητικό συνεργασίας που έχει υπογραφεί». 


Υπάρχουν επαφές με την Arboris;«Ναι πάρα πολλές. Τα στελέχη της εταιρείας είναι πολλοί σοβαροί και καλοί επαγγελματίες».Τη Κυριακή έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και ο κόσμος δείχνει διάθεση να έρθει στο γήπεδο;«Υπάρχει σημαντική κίνηση στα εισιτήρια. 


Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φιλάθλους μας για αυτό. Εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να είμαστε και νικηφόροι και να σταθούμε στο αγωνιστικό ύψος που βρισκόμαστε στις τελευταίες εμφανίσεις.


 Το μήνυμα προς τον κόσμο μας είναι ότι τους περιμένουμε στο γήπεδο».Γιατί ζητήθηκε παράτασηΑπό κει και πέρα, αξίζει να τονίσουμε πως το αίτημα της Arboris έχει να κάνει με λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν με την διοικούσα επιτροπή. 


Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να κατατεθεί ολοκληρωμένη πρόταση για την εξουσιοδότηση της πολυεθνικής από το Άμπου Ντάμπι, που φαίνεται να έχει βρει ήδη τον υποψήφιο επενδυτή για την «πράσινη» ΠΑΕ.
Συντάκτης: Νίκος Ρόλλας          leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου