Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2013

Νέα σελίδα στον Παναθηναϊκό Α.ΟΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο Δευτέρα 08 Ιουλίου, 2013α-α+

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (8/7) οι εκλογές του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου στο κλειστό της Θύρας 7Α του γηπέδου Απόστολος Νικολαϊδης.

Το ψηφοδέλτιο «Γ. Καλαφάτης» με επικεφαλής τον Ηλία Μιχαλαριά βγήκε παμψηφεί από τα μέλη (83 συνολικά) και αύριο το απόγευμα θα συγκροτηθεί σε σώμα, όπου και θα ανακοινωθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο. 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο Ηλίας Μιχαλαριάς στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Ευχαριστώ πάρα πολύ όλα τα μέλη που ήρθαν και ψήφισαν και με την παρουσία τους και μόνο στήριξαν αυτή την νέα προσπάθεια που ξεκινάει για τον Παναθηναϊκό μας. Είναι μια προσπάθεια πάρα πολύ δύσκολη, όμως εμείς είμαστε οπλισμένοι με μαχητική ψυχή, όπως πάντα λέμε τόσα χρόνια εμείς οι οπαδοί και θα προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Παναθηναϊκό στη θέση που του αρμόζει. Πρώτο μας μέλημα είναι σίγουρα η μείωση των χρεών κι από εκεί κι  έπειτα θα πολεμήσουμε για το καλύτερο δυνατό σε όλα τα αθλήματα. Ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι τα μέλη που ήρθαν και από αύριο κιόλας ξεκινάει μια πάρα πολύ δύσκολη μέρα για τον ΠΑΟ με πολύ όρεξη, με πιστεύω και πολύ ευθύνη». 

Να σημειωθεί ότι η Γενική Συνέλευση έδωσε τη συγκατάθεσή της και για την τετραμελή επιτροπή του ΤΑΑ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα οι κ.κ Κάσσαρης, Σπύρου, Λαδουκάκης και Φορτούνας θα είναι τα τέσσερα μέλη τα οποία τις επόμενες ημέρες –επίσης- θα συγκροτηθούν σε σώμα.  

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΦΑΤΗΣ» 

ΜΙΧΑΛΑΡΙΑΣ ΗΛΙΑΣ 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΒΡΕΚΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ 
ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ ΚΑΘΟΛΙΚΗ 
ΚΑΡΑΝΑΣΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΚΟΝΤΟΡΟΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 
ΚΟΤΣΙΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΚΟΝΤΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΛΑΖΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΛΥΒΙΤΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΜΙΧΑΛΑΡΙΑΣ ΣΑΡΑΝΤΟΣ 
ΠΑΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ 
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ 
ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ 

ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ 
ΤΑΜΙΩΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΚΑΛΥΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΡΗΓΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ 
ΦΑΣΙΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου