Κυριακή, 3 Ιουλίου 2011

Μένουν μέχρι να φύγουν..

Κρίσιμη συνάντηση με Ζέλικο!
Μένουν 
μέχρι να φύγουν..

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκονται και οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, έχοντας αφιερώσει όλη τους τη ζωή στον Παναθηναϊκό και την αγαπημένη τους ομάδα μπάσκετ, αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να αποσυρθούν. Η ανακοίνωση των εξελίξεων που έχουν δρομολογήσει, για την ανεύρεση αγοραστή αντάξιου του ονόματος και της αξίας του μπασκετικού Παναθηναϊκού, έχει προκαλέσει αναστάτωση σε παίκτες, προπονητές και οπαδούς του τριφυλλιού. Παράλληλα έχει προκαλέσει πανικό στις τάξεις των διοικούντων του ελληνικού μπάσκετ, καθώς βλέπουν ότι οι μοναδικοί χρηματοδότες του αθλήματος αποσύρονται και το άθλημα αργοπεθαίνει.
Οι προσπάθειες ανεύρεσης αγοραστών δεν έχουν ευοδωθεί, καθώς δεν υπάρχουν επιχειρηματίες που θα βάλουν λεφτά σε μια επιχείρηση που μόνο ζημιές έχει. 
Η αβεβαιότητα αυτή μόνο καλό δεν κάνει στο άθλημα και το εγχώριο πρωτάθλημα. Όλα τα μεγάλα ονόματα του Παναθηναϊκού το ένα μετά το άλλο έχουν αρχίσει να φτιάχνουν βαλίτσες για άλλες πολιτείες και κυρίως για το τουρκικό, το ρωσικό και το ισπανικό πρωτάθλημα, όπου οι ομάδες μοιράζουν τα εκατομμύρια.  
Ο Φώτσης προβάρει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα και δεν αποκλείεται να έχει συμπαίκτη του τον Θοδωρή Παπαλουκά. Ο Τεόντοσιτς ετοιμάζεται για πιο ψυχρά κλίματα, καθώς η ΤΣΣΚΑ του Καζλάουσκας και του Σφαιρόπουλου πλήρωσε τη ρήτρα των 1,3 εκατ. ευρώ, ενώ οι Περπέρογλου, Μπουρούσης και Γκόρντον οδεύουν προς Κωνσταντινούπολη. Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα, παιδιά!  
Εμείς εδώ, όπως όλα δείχνουν, θα μείνουμε με τις αναμνήσεις, να νοσταλγούμε τα περασμένα μεγαλεία, και οι άνθρωποι του μπάσκετ θα συνεχίσουν να μαλώνουν για το ποιος έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάντια του αθλήματος
Γιάννης Μέγας
πηγη:City Press
.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου