Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013


Μακρόπουλος: «Να πάει ψηλά ο Ερασιτέχνης»

Συντάκτης: Onsports TeamΔημοσίευση: Τετάρτη, 22 Μαίου 2013 10.20
Μακρόπουλος: «Να πάει ψηλά ο Ερασιτέχνης» | onsports.gr

«Περιμένω μέχρι αύριο (σ.σ. σήμερα) την ΠΑΕ Παναθηναϊκός να έρθει σε επαφή μαζί μας, ούτως ώστε να υπογραφούν αυτά που έχουν συμφωνηθεί από την περασμένη Παρασκευή με τον κύριο Αλαφούζο, σχετικά με τη χρήση του ιστορικού γηπέδου της Λεωφόρου από την ποδοσφαιρική μας ομάδα.Όταν πέσουν οι υπογραφές θα μπορέσουμε και εμείς να δρομολογήσουμε τις εξελίξεις σε όλα τα τμήματα της "Μάνας του Λόχου"», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μακρόπουλος και πρόσθεσε:
«Στόχος μας είναι εφόσον τηρηθούν τα συμφωνηθέντα με την ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης παίρνει αυτά που δικαιούται, να ξεκινήσουμε με ενα δυνατό μπάτζει σε όλα τα τμήματα, έχοντας απαραιτήτως εξασφαλίσει και κάποιες χορηγίες, θα ανοίξει ένας καινούργιος ορίζοντας για τον Ερασιτέχνη, θα γίνει αναδιάρθρωση στον σύλλογο, με σκοπό να οδηγήσουμε ξανά τα τμήματα ψηλά προς τους τίτλους».
Τέλος, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού είπε: «Αυτήν τη στιγμή όμως έχει "παγώσει" ο Ερασιτέχνης. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Δεν γίνεται να προγραμματίσουμε για του χρόνου. Προσωπικά θα θυσιάσω τα πάντα για να εξυψώσω τον Ερασιτέχνη, ωστόσο περιμένω μέχρι αύριο (σ.σ.σήμερα) να βρεθούν οι δικηγόροι μας για να τελειώσει και τυπικά και να πέσουν οι υπογραφές για το μισθωτήριο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου