Τετάρτη, 20 Απριλίου 2011


Αποχή στον Παναθηναϊκό

Τρίτη 19/04/11

Η υπομονή των παικτών της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού εξαντλήθηκε και οι πολίστες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αποχή από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αφυπνίσουν τη διοίκηση του Ερασιτέχνη και να σκύψει στο πρόβλημα τους.

Οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι, πλέον αδυνατούν να καλύψουν και τις βασικές τους ανάγκες και πήραν την απόφαση για αποχή, με την ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει και δεν θα πάνε χαμένοι οι κόποι της σεζόν.

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι πολίστες του ΠΑΟ:

«Φτάνοντας στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου αναγνωρίζουμε τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο. Κατανοώντας την προσπάθεια της διοίκησης να καλύψει τις υποχρεώσεις του συλλόγου, οι υδατοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, λόγω της άσχημης οικονομικής κατάστασης (αδυνατούμε να καλύψουμε βασικές ανάγκες) που βρισκόμαστε, σεβόμενοι το όνομα του συλλόγου και τις προσωπικότητές μας, αναγκαζόμαστε να απέχουμε από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Στο ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου δεχθήκαμε μείωση 50%, με την προϋπόθεση ότι μέχρι τον Δεκέμβρη του 2010 θα έχει καταβληθεί το συνολικό ποσό των χρωστούμενων από την περσινή αγωνιστική περίοδο, το οποίο ανέρχεται στο 40% (50.000 ευρώ), και θα υπάρχει συνέπεια ως προς την καταβολή των οδοιπορικών για τη φετινή σεζόν.

Ξεπερνώντας τις πολύ δύσκολες συνθήκες κάτω από τις οποίες πορεύεται το τμήμα από την αρχή της περιόδου, η ομάδα έχει ξεπεράσει τους στόχους που είχε θέσει εξαρχής. Εξασφάλισε τη παρουσία της στο φάιναλ-φορ Κυπέλλου 2011 και την είσοδό της στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που συνέβη στο τμήμα πριν 10 χρόνια, με μπάτζετ τριπλάσιο της φετινής ομάδας. Ελπίζουμε η προσπάθεια της φετινής περιόδου να μην πάει χαμένη».
.πηγη:exedrasports.gr/

1 σχόλιο:

  1. θυμάμαι ότι πριν από 40 !!!! χρόνια με την Διοίκηση του τότε Προέδρου του συλλόγου Μ.ΚΙΤΣΙΟΥ είχαμε τα ίδια προβλήματα και απειλήσαμε με αποχή διότι μας κορόιδευαν συνέχεια , είναι δυνατόν μετά από 40 χρόνια να συμβαίνουν τα ιδία πράγματα ? πολύ καλά κάνουν οι παίχτες βλέπετε η εξίσωση είναι άνιση έχουμε επαγγελματίες αθλητές σε συνέπεια και υποχρεώσεις από τη μια μεριά και ερασιτέχνες παράγοντες από την άλλη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή