Δευτέρα, 4 Απριλίου 2011

Το έβδομο ...


Το έβδομο αφιερωμένο στην... 7!

Tags: Α1 Γυναικών
Κάποια πράγματα είναι πολύ δύσκολο να αλλάξουν... Έτσι και το πρωτάθλημα στην Α1 βόλεϊ Γυναικών δεν μπορεί να αλλάξει "γειτονιά".
Το Μαρκόπουλο επεφύλασσε σήμερα το απόγευμα ένα πολύ ωραίο "δώρο" στον Παναθηναϊκό. Τη νίκη του με 3-0 σετ επί του Ολυμπιακού.
Η ομάδα του Πειραιά που δεν είναι συνηθισμένη να μένει για πολύ στην κορυφή, ήρθε η στιγμή που "ζαλίστηκε", έπεσε και τα όνειρα τίτλου γκρεμίστηκαν για ακόμα μια χρονιά.

Έτσι, το φινάλε του φετινού για τις πράσινες θα είναι και το καλύτερο, καθώς θα πανηγυρίσουν το δεύτερο συνεχόμενο πρωτάθλημα μέσα στο Ρέντη.
Άλλωστε έχουν αποδείξει ότι έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία στο συγκεκριμένο γήπεδο, μιας και δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι το έχουν μετατρέψει σε δεύτερη έδρα τους! 
Όσο για τον Ολυμπιακό; Με δεδομένο ότι σήμερα "αυτοκτόνησε", αντί να εκμεταλλευτεί το ρόστερ του και το πλεονέκτημα που είχε (σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που αντιμετώπισε πολλά αγωνιστικά προβλήματα και έχασε μέσα στην έδρα του), το ερώτημα είναι πότε θα καταφέρει να πάρει πρωτάθλημα, από τη στιγμή που φέτος πέταξε στα σκουπίδια ό,τι είχε "χτίσει" μέχρι τώρα.
Οι πράσινες απέδειξαν για ακόμα μια φορά ότι ξέρουν και μπορούν να ανταπεξέλθουν υπό συνθήκες πίεσης. Έχουν την εμπειρία να το κάνουν, αλλά και τη νοοτροπία του νικητή που δεν τους αφήνει περιθώρια να πέσουν αμαχητί.
Τα φίνα κορίτσια είναι και θα παραμένουν... βασίλισσες!
πηγη:prasinanea.gr
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου