Παρασκευή, 21 Ιουνίου 2013

Μοιάζει με κόντρα διαρκείας…

Ετσι την ερμήνευσε την πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ο Αχιλλεύς Μακρόπουλος. Οπως τα κόμματα συγκυβέρνησης και αντιπολίτευσης την ετυμηγορία του ΣτΕ για την ΕΡΤ, που έμοιαζε με χρησμό. Την οποία, βεβαίως, «μετέφρασαν» κατά το δοκούν. Και κατά το… βολεύειν.

Στον Ερασιτέχνη ΠΑΟ, λοιπόν, η πρόταση της ΠΑΕ, που αφορά το ποσοστό που δικαιούται ο πρώτος (και) από τα εισιτήρια διαρκείας που πουλά η δεύτερη, έμοιαζε με το μαύρο που έπεσε στη δημόσια τηλεόραση.
Ως λέγουν, λοιπόν, εκ μέρος της «μητρός» του συλλόγου, όπως συνηθίζεται να αποκαλείται ο Ερασιτέχνης, η ρήξη, διότι επήλθε ρήξη, των δύο πλευρών που οδήγησε τον κ. Μακρόπουλο στην υποβολή παραίτησης, σημειώθηκε ύστερα από την πρόταση που κατέθεσε η ΠΑΕ και αφορούσε το ποσοστό που θα ελάμβανε ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ από την πώληση των εισιτηρίων διαρκείας του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού.
Το οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ πρότεινε όπως η διοίκηση του Ερασιτέχνη εισπράττει ποσοστό όχι επί της συνολικής αξίας ενός εισιτηρίου διαρκείας, αλλά επί του ημίσεως αυτού. Δηλαδή, αν ένα εισιτήριο διαρκείας ετιμάτο 300 ευρώ, τα ερασιτεχνικά τμήματα θα ελάμβαναν ποσοστό (10%) επί των 150 ευρώ, διότι, σύμφωνα με το επιχείρημα που ανέπτυξε η ΠΑΕ, το υπόλοιπο ποσόν (150€) θα δίνεται ως οικονομική ενίσχυση στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία». Τουτέστιν, δεν πρέπει να υπόκειται σε… φορολόγηση υπέρ του Ερασιτέχνη όλο το ποσόν, αλλά μόνον το ήμισυ αυτού.
Ο κ. Μακρόπουλος και οι συν αυτώ σαφώς και δεν πανηγύρισαν με την πρόταση της ΠΑΕ, αλλά σαφέστατα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο μπάσκετ. Οπως, βεβαίως, και οι οπαδοί του συλλόγου, οι οποίοι μετά τη λήξη του πρώτου τελικού και τη «διάρρηξη», για πρώτη φορά, διότι, ως γνωστόν, επακολούθησε και δεύτερη, της έδρας του Ολυμπιακού, άναψαν τις «μηχανές τους στο φουλ. Μηχανόβιοι, οι οποίοι ανέμεναν την αποστολή του «τριφυλλιού» από το ΣΕΦ, έδειξαν τις άγριες διαθέσεις τους σε υπάλληλο του ξενοδοχείου, όταν εκείνος αποτόλμησε να τους ζητήσει να μετακινήσουν τα δίτροχά τους, τα οποία, όπως τα είχαν τοποθετήσει, περεμπόδιζαν την κυκλοφορία. Επίσης, πήραν στο κυνήγι τουρίστα, όταν διαπίστωσαν ότι απαθανάτιζε τα… ανδραγαθήματά τους.
Εχουμε κι άλλη… ασίστ στο μπάσκετ. Ελληνας διεθνής αθλητής, από τους πιο πλούσιους του χώρου, που δεν διακρίνεται για τη γαλαντομία του, έπινε καφέ με συμπαίχτη του στο εθνικό μας συγκρότημα. Οταν ήρθε ο λογαριασμός και τον πλήρωσε ο… άλλος, ο άσος του μπάσκετ έκανε… διείσδυση στην τσέπη του άλλου. Οχι επειδή πλήρωσε τους καφέδες, αλλά για τον λόγο ότι τόλμησε να αφήσει πουρμπουάρ 4 ευρώ!!! Είναι ο ίδιος που όταν του ζήτησαν από το πάρκινγκ ξενοδοχείου 17 ευρώ για να αφήσει το πανάκριβο τζιπ του, το πήρε κι έφυγε…

Πηγή: Εθνοσπόρ
http://www.panathinaikoskosmos.com/2013/06/21/moiazei-me-kontra-diarkeias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου