Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

«Η αυτοκρατορία θα συνεχιστεί, είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης…»

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(5 ψήφοι)
«Η αυτοκρατορία θα συνεχιστεί, είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης…»
Ο Απόστολος Κόντος γράφει στο aioniapistos.gr για τον χθεσινό τελικό, χαρακτηρίζει απόλυτα δίκαια την κατάκτηση του Πρωταθλήματος, ενώ δηλώνει τη σιγουριά του για τη συνέχιση της αυτοκρατορίας του Παναθηναϊκού.

Δια χειρός Απόστολου Κόντου

«Χωρίς καμία αμφιβολία ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος και στους τρεις αγώνες των τελικών. Επειδή ακούω κάποιες δικαιολογίες περί σφυριγμάτων, αυτά είναι αστεία πράγματα. Ο Παναθηναϊκός ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης.

Εάν μάλιστα είχαν προσαρμοστεί νωρίτερα και κάποιοι αθλητές και δεν είχαν συμβεί αυτά με την Μπαρτσελόνα, ο Παναθηναϊκός θα είχε πάρει και το ευρωπαϊκό Κύπελλο.

Στο αγωνιστικό σκέλος του 3ου τελικού ο Ολυμπιακός προσπάθησε να κλείσει τη ρακέτα, αλλά ο Παναθηναϊκός τον «χτύπησε» στην περιφέρεια με τα 12 τρίποντα (σε 23 προσπάθειες), ενώ ήταν καθοριστικό το ξεκίνημα με το 6 στα 7 τρίποντα.

Η ομάδα ήταν και πάλι διαβασμένη, έπαιξε με ψυχή και καρδιά, ήταν άψογη αμυντικά, ενώ τους έκανε μεγάλη ζημιά ο Τσαρτσαρής στα μις ματς. Αυτός ο Παναθηναϊκός με εντυπωσίασε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια η διοίκηση, ο προπονητής και οι αθλητές. Επαναλαμβάνω αυτός ο Παναθηναϊκός είναι η κορυφαία ομάδα στην Ευρώπη.

Είναι μια πληρέστατη ομάδα, με Ούκιτς – Διαμαντίδη στην περιφέρεια, με αξιόπιστους ψηλούς, με τον Λάσμε να δείχνει πολύ καλύτερο πρόσωπο από τον α’ γύρο.

Η αυτοκρατορία του Παναθηναϊκού θα συνεχιστεί. Άλλωστε δεν θεωρώ ότι διακόπηκε ποτέ...

Τέλος δεν θέλω να κάνω αναφορά στα επεισόδια. Είναι, όμως, βέβαιο, ότι κάποιοι οπαδοί του Ολυμπιακού δεν ήθελαν να δουν τον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος μέσα στο ΣΕΦ. Ήταν ξεκάθαρο. Δεν θέλω να μιλήσω οπαδικά, αλλά η ομάδα μας έζησε μια κόλαση. Όλα αυτά πικραίνουν τους ανθρώπους του αθλητισμού».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου