Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

«Το αφιερώνουμε στον κόσμο μας»

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε ότι ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια της σειράς των τελικών και αφιέρωσε τον τίτλο στον κόσμο του Τριφυλλιού. Αποκάλυψε ότι ο Διαμαντίδης παίζει με ένα πόδι από τις 28/12!

Συγκεκριμένα:

«Σε όλη τη σειρά και σήμερα (12/6) υπό δύσκολες συνθήκες επικρατήσαμε δίκαια. Ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι. Δουλεύαμε όλη τη χρονιά, γιατί ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά χιλιόμετρα, ειδικά στο ελεύθερο παιχνίδι. Εστιάσαμε στο παιχνίδι "5-5", γιατί ο Ολυμπιακός υπερτερούσε στο ανοιχτό γήπεδο. Κάναμε δύο break, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει κι αυτό το πιστώνονται όλα τα παιδιά μας. Μην έχοντας εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια, ήταν πολύ συγκεντρωμένοι κι έβγαλαν διάθεση στο παρκέ. Θέλω να ευχαριστήσω τους πρεσβύτερους της οικογένειας, τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, για την ευκαιρία που μας έδωσε, τον Μάνο Παπαδόπουλο, τον Αλβέρτη και πάνω απ' όλα τους παίκτες μου. Το αφιερώνουμε στον κόσμο μας».

Για όσα δυσάρεστα έγιναν στο ΣΕΦ: 

«Είναι άδικο, και στο προηγούμενο ματς, και τώρα, να μιλάμε για τα γύρω γύρω. Θα πρέπει να σεβαστούμε τους παίκτες μας, έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια. Δεν θέλουμε άλλοθι και δικαιολογίες, αλλά ο Δημήτρης Διαμαντίδης παίζει με ένα πόδι από τις 28/12. Αυτό θέλαμε να το κρύψουμε όλη τη χρονιά, δεν μπορούσε να λείπει, κανονικά θα έπρεπε να μείνει δύο μήνες έξω. Είναι άδικο. Θεωρώ πως σε όλη τη σειρά πρωταγωνιστές ήταν παίκτες του Παναθηναϊκού. Είναι δευτερεύοντα όλα τα υπόλοιπα που συμβαίνουν. Καλό να συζητήσουμε και για αυτό, αλλά όχι μόνο για αυτό».


Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2013/06/To-afierwnoume-ston-kosmo-mas.html#ixzz2W2ojRE00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου