Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013

...Λυπούμεθα για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί ο κ. Βγενόπουλος εξαιτίας αυτών των δημοσιευμάτων και δεσμευόμαστε να μην επαναληφθούν δημοσιεύματα παρεμφερούς περιεχομένου στο μέλλον.»


 |  | 

Δημόσια συγνώμη από τον Βγενόπουλο ζητάει το Derby!

«Μισή χαρά» βγάζει το Derby για το «ναυάγιο» Σισέ, αφού... αναγκάζεται να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τον Ανδρέα Βγενόπουλο!Συλλεκτική είναι η σημερινή έκδοση του Derby News. Η αντι-Παναθηναϊκή εφημερίδα ζητάει δημόσια συγνώμη από τον Ανδρέα Βγενόπουλο, με τον οποίο εκκρεμούσαν δικαστικές διαμάχες που προφανώς δεν θα είχαν την επιθυμητή για τον εκδότη Κώστα Γκόντζο κατάληξη.

Την ημέρα που άπαντες περιμένουν πανηγυρικό πρωτοσέλιδο, γεμάτο χολή και ειρωνείες για τη μη απόκτηση του Τζιμπρίλ Σισέ, τα φώτα κλέβει η συγνώμη της εφημερίδας προς τον Ανδρέα Βγενόπουλο.

Μία συγνώμη σε ένα πρωτοσέλιδο που θα στιγματίσει την «επαναστατική» φυλλάδα των 500 φύλλων σε Αθήνα - Πειραιά (στις καλές της ημέρες) για όσο ακόμα εκδίδεται και θα υπενθυμίζει σε όλους πως «στο τέλος η αλήθεια πάντα νικάει τα ψέματα»

.

Αναλυτικά το κείμενο της συγγνώμης:
«Στα πλαίσια δικαστικού συμβιβασμού με τον κ. Α. Βγενόπουλο ο οποίος είχε υποβάλει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά των κ.κ. Κ. Γκόντζου και Κ. Πιτιακούδη επιθυμούμε να δηλώσουμε τα εξής:

Ζητούμε συγνώμη για το υβριστικό και συκοφαντικό εξώφυλλο της εφημερίδας μας της 13.09.2011 με τίτλο «Προχώρα αλλά παίξτον μόνος σου Ανδρέα» καθώς και για τον τίτλο της στήλης «Μποχούτσος 13» της ίδιας μέρας «Η αίθουσα του θρόνου και ο Βασιλιάς του κώλου».
Eπίσης ζητούμε συγνώμη για σειρά δημοσιευμάτων που επακολούθησαν μαζί με τη σχετική καθημερινή δημοσίευση της φωτογραφίας του κ. Βγενόπουλου, όπου στην προσπάθεια μας να υποστηρίξουμε τις θέσεις μας για τα τεκταινόμενα στον Παναθηναϊκό ξεπεράσαμε τα όρια της ευπρέπειας και της κοσμιότητας.
Λυπούμεθα για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί ο κ. Βγενόπουλος εξαιτίας αυτών των δημοσιευμάτων και δεσμευόμαστε να μην επαναληφθούν δημοσιεύματα παρεμφερούς περιεχομένου στο μέλλον.»


Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2013/01/dimosia-signomi-apo-ton-vgenopoulo.html#ixzz2IDpH5Ns2

Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2013/01/dimosia-signomi-apo-ton-vgenopoulo.html#ixzz2IDRvDUw7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου