Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

Το μεγαλείο του Παναθηναϊκού!


 |  | 

Το μεγαλείο του Παναθηναϊκού!

Όταν ο Κωνσταντίνου ευχαριστεί τον Οικονομόπουλο και Ολυμπιακοί βραβεύουν Παναθηναϊκούς. Το GreenZone βρέθηκε στην κοπή της πίτας των παλαιμάχων και σας μεταφέρει το κλίμα της γιορτής...

Μπορεί ο Σύλλογος να βιώνει στιγμές Παναθηναϊκής «δυστυχίας» σε όλα τα τμήματα, υπάρχουν όμως στιγμές που δίνουν κουράγιο, στιγμες που υπενθυμίζουν το μεγαλείο του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου. Το βραδάκι της Δευτέρας όσοι τυχεροί βρέθηκαν στο ξενοδοχείο Saint George Lycabetus ανάσαναν αέρα Παναθηναϊκό που μόνο υγεία μύριζε και πήραν δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια.

Ο σύλλογος παλαιμάχων αθλητών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, σε κλίμα έντονα φορτισμένο με αναμνήσεις δόξας και επιτυχιών. Την εκδήλωση συντόνιζαν η πρόεδρος Μαίρη Λομβάρδου Ζούλα, ο ταμίαςΠέτρος Πομώνης και το μέλος Νίκος Γεωργόπουλος.

Τιμήθηκαν για την προσφορά τους στον Παναθηναϊκό παλαίμαχοι που έχουν γράψει χρυσή ιστορία σε όλα τα τμήματα του Συλλόγου. Υπήρξαν ορισμένες στιγμές που μόνο στο Τριφύλλι μπορεί κανείς να ζήσει.

Η κορύφωση του «ευ αγωνίζεσθαι» ήρθε όταν η κολυμβήτρια Μάρθα Μπερή τιμήθηκε από την αντίπαλό της Αργυρή Μπερτσιανού, η οποία ήταν αθλήτρια του Ολυμπιακού! Η δεύτερη μάλιστα δεν το γνώριζε πως θα είναι αυτή που θα την βραβεύσει και έδειχνε ιδιαίτερα συγκινημένη.

Έντονα και ασταμάτητα ήταν τα χειροκροτήματα, όταν ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην ομιλία του κατά τη βράβευσή του, ευχαρίστησε δημόσια τον Τάκη Οικονομόπουλο και τόνισε πως η εξέλιξή του σε κορυφαίο τερματοφύλακα οφείλεται στον ανταγωνισμό που είχε με το «πουλί».

Παρέστησαν πολλά μέλη του συνδέσμου, καθώς και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αχιλλέας Μακρόπουλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ως GreenZone, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον σύλλογο για την πρόσκληση, αλλά και για την τιμή που μας έκανε ο κ. Πομώνης να μας ευχαριστήσει δημόσια για την όποια βοήθειά μας.

Οι Παλαίμαχοι Αθλητές του Παναθηναϊκού Α.Ο. που βραβεύτηκαν για τις επιδόσεις και την γενικότερη προσφορά τους στον Σύλλογο είναι οι:

Βασίλης Κωνσταντίνου – Ποδόσφαιρο
Ανδρέας Παπαντωνίου – Μπάσκετ
Δημήτριος Αγραπιδάκης – Βόλεϊ
Μάρθα Μπερή – Κολύμβηση
Γιώργος Κάβουρας – Στίβος
Δημήτριος Κρανάς – Σκοποβολή
Γρηγόριος Τσόκαρης – Πυγμαχία
Δημήτριος Χατζησαράντος – Ξιφασκία
Πολυχρόνης Καρυπίδης – Πάλη
Μαρία και Σταματίνα Λουκά – Πινγκ Πονγκ


Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2013/01/to-megaleio-tou-panathinaikou.html#ixzz2ImoHqw2n

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου