Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2013


Απόρριψη, αγωγές και «φως» -Ενστάσεις από Δομάζο - Αντωνιάδη

Διαβάστε τους διαλόγους του Δ.Σ. της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Θετικά ψήφισε ο Αντωνιάδης για την παράταση. Ένσταση του Δομάζου για τις αγωγές κατά του πριγκιπικού περιβάλλοντος. Νέο Δ.Σ. την ερχόμενη Τρίτη...

Ορισμένα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Παναθηναϊκού είχαν τη διάθεση να δώσουν παράταση έως τις 8 Ιανουαρίου στον πρίγκιπα Φεϊζάλ, ωστόσο έπειτα από τη συνεδρίαση της Παρασκευής (4/1) αποφασίστηκε ομόφωνα να μπει ένα τέλος στο σήριαλ.

Ποια ήταν τα τεχνικά προβλήματα που κατέστησαν αδύνατο το να μπουν τα 28 εκατ. ευρώ την τελευταία ημέρα της διορίας;

Την απάντηση έδωσε ο Χρήστος Παναγόπουλος, αφήνοντας άπαντες με ανοιχτό το στόμα:

«Δεν μας έχει εξηγηθεί ο λόγος. Απλώς, λάβαμε ένα e-mail από την κυρία Μιχοπούλου, η οποία μας ζητά παράταση και τίποτα παραπάνω. Το γιατί δεν το γνωρίζει κανένας από εμάς».

Ο Γιάννης Ηρειώτης παρενέβη:

«Είναι ένα αστήρικτο αίτημα. Η κυρία Μιχοπούλου δεν μας προσκόμισε κάποια εξουσιοδότηση με την οποία νομιμοποιείται να ζητήσει την παράταση. Δεν έχει νομική βάση αυτό που μας ζητούν».

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου απάντησαν αρνητικά στο αίτημα της παράτασης με μοναδικές εξαιρέσεις τους παλαίμαχους Αντώνη Αντωνιάδη και Μίμη Δομάζο. Ο μεν πρώτος ψήφισε θετικά, ενώ ο Στρατηγός κατέφυγε στο λευκό.

Αγωγές και «φως» στον υποκινητή

Ο Γιάννης Αλαφούζος τόνισε πως η ΠΑΕ θα κινηθεί νομικά κατά του Φεϊζάλ και των συνεργατών του, λέγοντας:

«Όλοι σας γνωρίζετε από πρώτο χέρι τι συμβαίνει τόσους μήνες. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε να περάσει έτσι. Πρέπει να στείλουμε ξεκάθαρο μήνυμα ότι κανένας δεν μπορεί να παίξει με τον Παναθηναϊκό και να φύγει ατιμώρητος».

Άπαντες συμφώνησαν πλην του Μίμη Δομάζου.

Ακολούθως ο Γιάννης Αλαφούζος άφησε να εννοηθεί πως θα κινηθεί νομικά όχι μόνο ως ΠΑΕ αλλά και ως φυσικό πρόσωπο για τους χαρακτηρισμούς που του έχουν φορτώσει πρόσωπα του περιβάλλοντος του πρίγκιπα.

Όσον αφορά τον… υποκινητή των παραμυθιών, έπεσαν στο τραπέζι ορισμένα ονόματα που δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο ακόμα δεν έχουν παρουσιαστεί αποδείξεις που να τους συνδέουν με το σόου, παρά μόνο ενδείξεις.

Την παράσταση έκλεψε η ατάκα ενός μέλους του Δ.Σ:

«Ο Τσάκας είναι ένας σύγχρονος Αλί Μπαμπάς, όμως εμείς αυτό που ψάχνουμε είναι οι 40 κλέφτες, οι οποίοι κρύβονται πίσω του»!

Οι εξηγήσεις του Δομάζου

Ο Χρήστος Παναγόπουλος ρώτησε τον Μίμη Δομάζο γιατί ήταν θετικός να μπει στο πριγκιπικό ΔΣ και αν γνώριζε κάτι περισσότερο από τους υπόλοιπους.

«Όχι, δεν είδα κάποιον, ούτε γνωρίζω συγκεκριμένο. Απλώς, θεώρησα ότι αυτή η προοπτική είναι η καλύτερη για τον Παναθηναϊκό και πήγα μαζί της», απάντησε ο Στρατηγός.

Νέο ΔΣ την Τρίτη 8/1

Την ερχόμενη Τρίτη θα συνεδριάσει εκ νέου το Διοικητικό Συμβούλιο του Παναθηναϊκού. Βασικά θέματα θα είναι η νέα ΑΜΚ που θα ανοίξει, η μείωση των μελών του ΔΣ και οι εξελίξεις στον Βοτανικό.  


Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2013/01/aporripsi-agoges-kai-fos.html#ixzz2H1HBKYhf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου