Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013


Η κίνηση ΜΑΤ του Μακρόπουλου τους έβγαλε νοκ άουτ!

Η κίνηση ΜΑΤ του Μακρόπουλου τους έβγαλε νοκ άουτ!
Αναζητώντας τους λόγους που η κυβέρνηση έσπευσε να καταθέσει την τροπολογία και ν'΄αλλάξει το νομοσχέδιο έκτρωμα Μπιρμπίλη (με το οποίο είχε συμφωνήσει η ΓΗΠΕΛ!!!), εντοπίσαμε τον άνθρωπο που γύρισε το χαρτί! Δεν είναι άλλος από τον Αχιλλέα Μακρόπουλο!Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ήταν ο πρώτος που αντέδρασε για το επίμαχο νομοσχέδιο, όταν αποκαλύφθηκαν από την "Καθημερινή" οι μεθοδεύσεις του Δήμου Αθηναίων και του Υπουργείου και μετά από τα διαδοχικά δημοσιεύματα του aioniapistos.gr

Όταν άρχισε να δρομολογείται το Προεδρικό Διάταγμα, που θα έβαζε ταφόπλακα στη Λεωφόρο και στον Παναθηναϊκό και θα έδινε προνόμια μόνο στην εταιρεία του Μπάμπη Βωβού!!!

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη έγινε έξω φρενών και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση το όνομά του να συνδεθεί με την κατεδάφιση της Λεωφόρου, χωρίς πρώτα να έχει μπει ούτε τούβλο, στο νέο γήπεδο στον Βοτανικό.

Ο Αχιλλέας Μακρόπουλος σήμανε συναγερμό στον Ερασιτέχνη και έτσι μαζί με τους συνεργάτες του, αποφάσισαν να δημιουργηθεί μια νομική ομάδα που θα χειριζόταν το θέμα.

Η πληροφορία που αποκάλυψε το aioniapistos.gr για την κατάθεση του επίμαχου Προεδρικού Διατάγματος στο Συμβούλιο της Επικρατείας, υποχρέωσε τον Ερασιτέχνη να πάρει πάνω του όλη την υπόθεση, βλέποντας ότι η ΠΑΕ, κινούνταν με πολύ αργούς ρυθμούς.

Έτσι έφτιαξε ένα πλήρη φάκελο για τις θέσεις του Ερασιτέχνη, θέτοντας επί της ουσίας βέτο στο Προεδρικό Διάταγμα, τον οποίο κατέθεσε στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Αυτή η κίνηση αποδείχθηκε ΜΑΤ, στην υπόθεση, αφού η ολομέλεια ήταν πλέον βέβαιο ότι θα μπλόκαρε το Προεδρικό Διάταγμα.

Στην κυβέρνηση μαθαίνοντας ότι η υπόθεση οδηγείται σε μέγα φιάσκο, υποχρεώθηκε να κάνει πίσω και να καταθέσει την τροπολογία, βάσει των επιθυμιών του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Έτσι ο Αχιλλέας Μακρόπουλος και οι συνεργάτες του, πέτυχαν μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ για τον Παναθηναϊκό, αποδεικνύοντας ότι είναι θεματοφύλακες του "τριφυλλιού".
http://aioniapistos.gr

  • Η κίνηση ΜΑΤ του Μακρόπουλου τους έβγαλε νοκ άουτ!
    Αναζητώντας τους λόγους που η κυβέρνηση έσπευσε να κατΗ κίνηση ΜΑΤ του Μακρόπουλου τους έβγαλε νοκ άουτ!
    Αναζητώντας τους λόγους που η κυβέρνηση έσπευσε να κατ
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου