Σάββατο, 27 Απριλίου 2013


Χτυπάει την καμπάνα του κινδύνου η Θύρα 13

Ανακοίνωση εξέδωσε η Θύρα 13, μέσω της οποίας ενημερώνει για το ποσό που συγκέντρωσε για τον Ερασιτέχνη, ενώ εξηγεί για άλλη μία φορά τους τεράστιους κινδύνους που διατρέχει ο Σύλλογος...

Ένα εξαιρετικά σημαντικό ποσό (21.784 ευρώ) συγκέντρωσε ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων της Θύρας 13 στα δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα, το οποίο θα διατεθεί στα ερασιτεχνικά τμήματα του Τριφυλλιού.

Όπως σημειώνει η Θύρα 13 στην ανακοίνωση που εξέδωσε, αν δεν αλλάξει σύντομα η κατάσταση στον Ερασιτέχνη τότε θα ακολουθήσουν την πορεία του βόλλεϋ ανδρών και άλλα τμήματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων Θύρας 13 ανακοινώνει ότι στα δύο παιχνίδια με την barcelona συγκεντρώθηκαν στις πόρτες του γηπέδου 21.784 ευρώ, βοήθεια πολύ σημαντική για τον Ερασιτέχνη. Τα χρήματα αυτά εκτός από το βόλεϋ ανδρών θα πάνε άμεσα στην πάλη, στον στίβο, στο βόλεϋ γυναικών και σε όποιο άλλο τμήμα χρειαστεί. Τα χρήματα αυτά είναι από όλον τον απλό κόσμο του Παναθηναϊκού εμείς απλά τα συγκεντρώνουμε. Όσα, όμως, και να μαζεύουμε κατά περιόδους, ποτέ δεν είναι αρκετά. Αν δεν αλλάξει σύντομα η κατάσταση στον Ερασιτέχνη θα οδηγηθούμε σε διάλυση και εκτός από το βόλεϋ ανδρών θα ακολουθήσουν και άλλες ομάδες στον υποβιβασμό και στην απαξίωση. Εμείς, έχουμε καταθέσει καιρό τώρα στον Ερασιτέχνη τις προτάσεις μας, από τις οποίες καμία δεν έχει υιοθετηθεί. Τα ερασιτεχνικά τμήματα εκτός από χρήματα χρειάζονται σωστή διαχείριση και αγάπη για τον σύλλογο. Αυτό λείπει πάνω απ’όλα. Ελπίζουμε τα λάθη και η αδιαφορία των διοικήσεων να μην οδηγήσουν την ομάδα μας στην καταστροφή.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.greenzone.gr/2013/04/tin-kampana-tou-kindinou-h-thira-13.html#ixzz2ReJOh62k

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου