Κυριακή, 26 Αυγούστου 2012

«ΑΝ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ»


«ΑΝ ΣΚΟΡΑΡΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ»

Αισιόδοξος πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League απέναντι στη Μάλαγα στη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ είναι ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.
Ο Γάλλος αμυντικός με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, αρχικά αναφέρθηκε στον πρώτο αγώνα της Ισπανίας λέγοντας: «Είδατε τις ευκαιρίες που είχαμε προς το τέλος του αγώνα. Αυτές οι ευκαιρίες θα λειτουργήσουν σαν πηγή αισιοδοξίας για εμάς την Τρίτη. Ας ελπίσουμε ότι θα δημιουργήσουμε περισσότερες στιγμές για γκολ στην έδρα μας, όπου θα πρέπει να είμαστε πιο επιτυχείς στην εκτέλεση του πλάνου μας για το παιχνίδι».
Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ξέραμε πως η Μάλαγα μας προσπαθούσε να μας τρέξει να μας βγάλει εκτός θέσης, οπότε επέμενα ότι έπρεπε να είμαστε πιο επιθετικοί. Τελικά, τους αφήσαμε να παίξουν πολύ και δεν έπρεπε να το κάνουμε αυτό. Αυτό που πρέπει να μάθουν οι νεαροί παίκτες είναι ότι σε τέτοιο υψηλό επίπεδο, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος να ξεκινήσεις το παιχνίδι σου άμεσα, αλλιώς θα δεχτείς γκολ. Είναι ένα πολύτιμο μάθημα».
Όσο για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ συμπλήρωσε «ΟΚ, η Μάλαγα άξιζε να κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι, ήταν εμφανές. Μπορούσες να δεις ότι το ήθελαν πραγματικά, ίσως περισσότερο κι από εμάς. Αλλά είναι σημαντικό οι δικοί μας παίκτες να μην κατεβάσουν το κεφάλι, λόγω του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Είδαν ότι υπάρχει μια διαφορά με κάποιες άλλες ομάδες, αλλά δεν είναι τόσο μεγάλο. Αν είναι 0-0 στο ημίχρονο, αυτό δεν θα είναι κακό, αλλά δεν πρέπει να δεχτούμε γκολ. Αν προηγούμαστε 1-0 μετά από μια ώρα αγώνα, ποτέ δεν ξέρεις, μπορούμε να βάλουμε κι ένα γκολ στο τέλος και να οδηγήσουμε το παιχνίδι στην παράταση ή ακόμη και στα πέναλτι. Σε κάθε περίπτωση, το πιο σημαντικό για μας είναι να σκοράρουμε. Αν τα καταφέρουμε, τότε θα δούμε τι θα συμβεί μετά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου