Πέμπτη, 13 Σεπτεμβρίου 2012

«EΠΙΘΕΤΙΚΗ» Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!


«EΠΙΘΕΤΙΚΗ» Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η Παναθηναϊκή Συμμαχία απολογήθηκαν… επιτιθέμενοι στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα και έκαναν λόγο για «βρώμικο ελληνικό ποδόσφαιρο».
Επιθετική ήταν η υπερασπιστική γραμμή που κράτησαν ενώπιον του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός και η «Παναθηναϊκή Συμμαχία», στην κλήση τους σε απολογία για τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν την 1η αγωνιστική της Superleague.
Αρχικά, το λόγο πήρε ο νομικός του σωματείου και παλαίμαχος του Τριφυλλιού, Αριστείδης Καμάρας, ο οποίος τόνισε: «Αν πρέπει να κατηγορηθούμε εμείς τότε πρέπει να κατηγορηθεί και η ΟΥΕΦΑ που στέλνει φακέλους με ύποπτα παιχνίδια. Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο από την κορυφή έως τα νύχια«.
Στη συνέχεια, τοποθετήθηκε ο δικηγόρος της ΠΑΕ, Γιάννης Κάρμης: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για δυσφήμιση του ποδοσφαίρου όταν γίνονται τόσα που το δυσφημούν. Αυτοί είναι που έχουν απαξιώσει το ποδόσφαιρο. Όταν ακούγονται πρόεδροι στις κασέτες αυτό δεν είναι δυσφήμιση; Όταν ακούγεται ο πρόεδρος της ΚΕΔ να μιλά για στημένους πίνακες και την επόμενη ημέρα παραιτείται και ουδείς εισαγγελέας δεν ασχολείται, τότε αυτό δυσφήμιση δεν είναι;».
Παράλληλα, ο Γιάννης Κάρμης αποσύνδεσε την ΠΑΕ και το σωματείο, κάνοντας λόγο για δύο ξεχωριστές οντότητες: «Δεν έχει σχέση η Παναθηναϊκή Συμμαχία με την ΠΑΕ. Δεν υπάρχει σύνδεσμος είναι κάτι τελείως ξεχωριστό«.
Γενικότερα, οι δύο πράσινοι εκπρόσωποι κατέστησαν σαφές ότι δεν είναι δυνατό να διώκεται μόνο ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έχει πληγεί όσο κανείς άλλο από το παρασκήνιο, και την ίδια στιγμή ομάδες όπως ο Ολυμπιακός, που μονίμως ευνοούνται, να παραμένουν άθικτες.
Η απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα αναμένεται σε δέκα μέρες, αν και με βάση τα δεδομένα που επικρατούν στην ΕΠΟ και τις διαρκείς εξυπηρετήσεις που κάνει στον Βαγγέλη Μαρινάκη, δύσκολα θα είναι θετική για το Τριφύλλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου