Κυριακή, 16 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ!!!


Written by  Αλέξανδρος Μωραΐτης


ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟ!!!
Όσοι με διαβάζετε ,ξέρετε καλά πως δεν έχω κανένα πρόβλημα όπως ρίχνω μπινελίκια , να απονέμω τα εύσημα στον οποιοδήποτε κάνει πράξεις υπέρ του Παναθηναϊκού. Έτσι λοιπόν σήμερα είναι να δώσω τα συγχαρητήρια στην διοίκηση της ομάδας και ιδιαίτερα στον Αντρέα Βγενόπουλο που θα σας εξηγήσω παρακάτω γιατί.
Συγχαρητήρια λοιπόν στον Αντρέα Βγενόπουλο ,που από εχτές είχε τονίσει στον Αλαφούζο, πως δεν θα συμμετείχε σε μια ανακοίνωση ,η οποία θα αφήνει σκιές στον κόσμο πως έδιωξαν έναν Επενδυτή και παρέμειναν στις καρέκλες τους ζητώντας 20ευρα από τον κόσμο.
Ο Αντρέας Βγενόπουλος είναι και ο μοναδικός ,που αφού έλεγξε την επιταγή και διαπίστωσε πως τα χρήματα υπάρχουν ,επέμενε να δώσουν την ευκαιρία στον Πρίγκιπα να δείξει τις αληθινές προθέσεις του.
Ο Αντρέας Βγενόπουλος γνώριζε από την Τρίτη το βράδυ πως τα χρήματα υπάρχουν ,γνώριζε και πως ο κόσμος είναι ανάστατος ,γνώριζε επίσης πως στην προηγούμενη ΑΜΚ που μειώθηκε στα 6 εκατομμύρια έγινε μέγα σφάλμα. Τότε διαφώνησε αλλά δεν ήρθε σε ρήξη. Αυτή τη φορά ήταν αποφασισμένος να τραβήξει τα άκρα αν συνέχιζε η ιστορία με τον Πρίγκιπα χωρίς να γνωρίζει ο κόσμος όλη την αλήθεια.
Του δίνω συγχαρητήρια γιατί είναι ο μοναδικός ενεργός Μέτοχος που έδωσε 23 εκατομμύρια για να κατέχει το 10% της ΠΑΕ και συναινεί να βάλει κάποιος 28 εκατομμύρια και να κατέχει πάνω από το 65%. Αυτός είναι ο κύριος λόγος ,καθώς διέψευσε τα παπαγαλάκια που έλεγαν, πως εμποδίζετε η είσοδος του Πρίγκιπα γιατί δεν ήθελε να χάσει την ομάδα.
Το κείμενο που ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ ,έχει συνταχθεί κατά 99% από τον ίδιο και για αυτό δεν υπάρχουν αναφορές σε αλλεργίες ,υπόδικους και δικηγόρους που έπρεπε να υπερασπίζονται όσους ενέκρινε ο Αλαφούζος.
Η διοίκηση στο σύνολό της αφουγκράστηκε την επιθυμία του κόσμου και αποφάσισε να περάσει το μπαλάκι στον Πρίγκιπα και τους εκπροσώπους του. Από δω και πέρα αν «σκαλώσει» η υπόθεση ,μοναδικός υπεύθυνος θα είναι ο Πρίγκιπας.
Ο Πρίγκιπας έχει υποχρέωση να είναι συνεπέστατος εκτός της βασιλικής καταγωγής του ,σε όλο αυτόν τον κόσμο που τον πίστεψε από την αρχή και άσκησε πίεση έτσι ώστε να έχουμε την σημερινή ανακοίνωση της ΠΑΕ!!!!!
Τέλος θα πρέπει να δώσουμε μια υπόσχεση στον εαυτό μας ,πως σε περίπτωση που δεν ανταποκριθεί ο Πρίγκιπας ,δεν θα πιστέψουμε ποτέ κανέναν ,όσο για τον Πρίγκιπα και τους εκπροσώπους του να γνωρίζουν πως θα είναι πλέον ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ!!!!
ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟ 2013!!!!!
ΥΓ. Το κείμενο ισχύει ,αν η ΑΜΚ έχει τους όρους αυτούς ,όπου ο Πρίγκιπας με τα χρήματα που θα βάλει ,εξασφαλίζει πάνω από το 67,5%.......
Αλέξανδρος Μωραίτης
 http://aneksartitoi-panathinaikoi.gr/index.php/placeholder/all-news/item/8191-sygxaritiria-stin-dioikisi-kai-eidika-ston-antrea-bgenopoulo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου