Τρίτη, 27 Μαρτίου 2012

Μακάμπι Τελ Αβίβ - Παναθηναϊκός 65-62


Ο Παναθηναϊκός με όπλο του την άμυνα πήγε να γυρίσει στο τέλος ένα παιχνίδι στο οποίο έχανε με ακόμα και με 15 πόντους, αλλά δεν τα κατάφερε. Πλέον, ο Εξάστερος θέλει τη νίκη την Πέμπτη για να φέρει τη σειρά και πάλι στο ΟΑΚΑ. Πολλά παράπονα για την διαιτησία οι πράσινοι.

Το Τριφύλλι γνώρισε την ήττα με 65-62 από την Μακάμπι στον τρίτο αγώνα της σειράς και πλέον θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να φέρει τη σειρά και πάλι στο ΟΑΚΑ.
Ο Εξάστερος πάλεψε μέχρι το τέλος παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω ακόμα και με 13 πόντους και ο Νικ Καλάθης είχε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση, αλλά αστόχησε σε τρίποντο. Οι πράσινοι πλήρωσαν το κακό τους πρώτο μέρος αλλά και την γνωστή διαιτησία του απίστευτου Λαμόνικα. Οι άνθρωποι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.
Ότι έγινε έγινε όμως και ο Παναθηναϊκός απέδειξε ότι μπορεί να πάρει το διπλό στο "Γιαντ Ελιάου" ακόμα και με κόντρα διαιτησία. Έτσι οι πράσινοι πρέπει να μπουν την Πέμπτη να πάρουν το ματς, να κάνουν το 2-2 και να φέρουν το ματς στο ΟΑΚΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου