Τρίτη, 13 Μαρτίου 2012

...''Ζηλεύω τους αθλητές των ερασιτεχνικών τμημάτων''...Ζ. Πιτυχούτης: «Να κάνουν γενικό αρχηγό τον Δομάζο»!

«Καταπράσινη λαοθάλασσα στο ντέρμπι», «Αρχηγό ποδοσφαίρου τον Δομάζου», «Ζηλεύω τους αθλητές των μικρών τμημάτων»... 
Ο Ζαχαρίας Πιτυχούτης, μιλάει από τη στήλη του στο GreenZone «Με το Τριφύλλι της καρδιάς μου» για τον Μίμη Δομάζο, τον οποίο θεωρεί ιδανικό για τη θέση του αρχηγού. Μόνο πράσινα ζητάει από τους φιλάθλους να φοράνε στο ντέρμπι, ενώ «ζηλεύει» τους αθλητές των ερασιτεχνικών τμημάτων.


Δεν υπάρχει καλύτερος για τη θέση του Γενικού Αρχηγού από τον Δομάζο
Ο Παναθηναϊκός πάσχει από έναν γενικό αρχηγό. Το λέω χίλιες φορές να φέρουν τον Μίμη Δομάζο. Το λέω επειδή τον ξέρω τον Μίμη. Είναι εγωιστής, με την καλή έννοια. Μπάλα ξέρει όσο λίγοι. Από τίτλους άλλο τίποτα. Δεν μπορεί να του αντιμιλήσει κανένας. Θα πει στον πιτσιρικά «άντε παίξε μπάλα» και αυτός θα σκιστεί, θα ματώσει, θα δώσει όλες τις δυνάμεις του.

Καταπράσινο θέλουμε το γήπεδο την Κυριακή με τον ΟΣΦΠ
Καλώ τον κόσμο του Παναθηναϊκού να γεμίσει το γήπεδο την Κυριακή με τον Ολυμπιακό και να φοράνε όλοι πράσινες φανέλες με το Τριφύλλι. Να είναι καταπράσινο το γήπεδο. Ούτε μαύρα μπουφάν, ούτε μαύρες μπλούζες, δεν έχουμε πένθος. Θέλουμε μία καταπράσινη λαοθάλασσα! Να σηκώσουμε τη σημαία μας με το Τριφύλλι μέσα στο γήπεδο, όπως τη σηκώνουμε όπου και αν βρισκόμαστε!

Ζηλεύω τους αθλητές των ερασιτεχνικών τμημάτων
Δεν υπάρχει μόνο το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Εγώ προσωπικά ζήλευα τους αθλητές των μικρών τμημάτων. Έπαιρνε ο Ανδρέας ο Βγενόπουλος το ξίφος του και τη μπλουζίτσα με το τριφύλλι και πήγαινε στα Βαλκάνια να βγει πρωταθλητής.

Όταν εμείς οι ποδοσφαιριστές είχαμε χιλιάδες οπαδούς να μας υποστηρίζουν, οι αθλητές των άλλων τμημάτων τι είχαν; Είχαν το τριφύλλι μόνο στη φόρμα και έπαιζαν για την αγάπη τους για τον Παναθηναϊκό. Το ίδιο και οι ποδηλάτες και οι κολυμβητές. Αυτούς τους αθλητές κάθομαι και τους χαζεύω. Τους κοιτάω σαν χαζοπούλι και τους θαυμάζω. Ποιος είμαι εγώ μπροστά τους αναρωτιέμαι μερικές φορές. Γιατί, για να τα λέμε όλα, εμείς παίρναμε και λεφτά στο κάτω κάτω. Λίγα βέβαια αλλά πληρωνόμασταν. Αυτοί; Αυτοί παλεύανε μόνο για το Τριφύλλι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου