Δευτέρα, 26 Μαρτίου 2012

ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΩΝ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ


ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΟΛΩΝ Ο ΤΖΙΓΚΕΡ

Παίζει με την υπομονή όλων ο Τζίγκερ
Η επιμονή του Γιάννη Βαρδινογιάννη να παραμένει ακλόνητος στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, έχει στρέψει εναντίον του ακόμη και τον τελευταίο φίλο που είχε κάνει κατά την ενασχόληση του με τον σύλλογο.
Δε περίμενα την επιστολή των παλαιμάχων προς τον Τζίγκερ για να το διαπιστώσω, ωστόσο είναι αξιοσημείωτη η συσπείρωση που έχει προκαλέσει η στάση του στις τάξεις των φιλάθλων, των μετόχων και συνολικά όλων των φίλων του Παναθηναϊκού.
Βλέποντας μάλιστα, την αγαπημένη τους ομάδα να παραμένει αιχμάλωτη ενός ιδιοκτήτη που αγνοεί την έννοια της λέξης: αξιοπρέπεια, τόσο θα αυξάνουν την πίεση, έστω και αν ο τρόπος τους δεν είναι ο πλέον κομψός.
Με το πρωτάθλημα να έχει κάνει φτερά, την UEFA να καραδοκεί για ενδεχόμενη τιμωρία του Παναθηναϊκού και τα χρήματα στα ταμεία να λιγοστεύουν, εύλογα δημιουργείται το ερώτημα στους πάντες, για το κατά πόσο σκοπεύει να τραβήξει το σχοινί ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.
Είναι στιγμές που θαρρείς πως ικανοποιείται, βλέποντας τον σύλλογο τον οποίο προέδρευε επί χρόνια η οικογένεια του, να οδεύει στον γκρεμό. Κάποιες άλλες πάλι, σκέφτεσαι μήπως το κάνει σαν μέσο εκδίκησης, προς τον κόσμο ο οποίος τον αποδοκίμαζε για χρόνια. Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα είναι η εξαθλίωση του Παναθηναϊκού και η διοικητική αλλά και αγωνιστική του απαξίωση.
Το σίγουρο είναι πως θα είναι αρκετοί ακόμα αυτοί που θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των παλαιμάχων. Αυτό το οποίο δε μπορούμε να γνωρίζουμε πάντως είναι το αν και εφόσον θα καρποφορήσει κάποια από τις μελλοντικές προσπάθειες απελευθέρωσης του Παναθηναϊκού την ιδιόμορφη κατοχή.
                                              http://www.panathinaikoskosmos.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου