Τετάρτη, 21 Μαρτίου 2012

ΠΑΛΕΦΙΠ: «Ο Παναθηναϊκός βάλλεται πανταχόθεν»

Θέση για τα επεισόδια

ΠΑΛΕΦΙΠ: «Ο Παναθηναϊκός βάλλεται πανταχόθεν»

Θέση για τα επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ την Κυριακή πήρε η ΠΑΛΕΦΙΠ που εξέδωσε ανακοίνωση ενώ θέτει ερωτήματα προς την Αστυνομία και την πολιτεία για τις ευθύνες τους για όσα συνέβησαν. Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:
«Ο Παναθηναϊκός μας βάλλεται τις τελευταίες ώρες πανταχόθεν, καθώς πολιτεία, Αστυνομία και αθλητικές αρχές βρήκαν το... εύκολο θύμα, για να ξεπλύνουν τις αμαρτίες τους. Η διακοπή του κυριακάτικου ντέρμπι "φορτώνεται" με χαρακτηριστική ευκολία στον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, θεωρώντας ότι με αυτό τον τρόπο θ' αρχίσει η κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα "νικηθεί" η... βία και θα εφαρμοστεί μέχρι κεραίας ο νέος αθλητικός νόμος. Ωστόσο μόνο τυφλοί δεν είδαν ότι στο ντέρμπι της Κυριακής το σύνολο των οπαδών του Παναθηναϊκού, από τους οργανωμένους μέχρι τους μεμονωμένους φιλάθλους δεν είχαν καμία συμμετοχή στα έκτροπα. Μόνο τυφλοί δεν είδαν ότι μια ομάδα μαυροφορεμένων που βαφτίστηκαν εν μια νυκτί... Παναθηναϊκοί, μπήκαν στο γήπεδο για να διαλύσουν ό,τι βρουν μπροστά τους, να επιτεθούν στην Αστυνομία και να τα βάλουν ακόμη και με οπαδούς του Παναθηναϊκού!Μόνο τυφλοί δεν είδαν ότι οι γνωστοί... μπαχαλάκηδες του Συντάγματος, με την ανοχή της Αστυνομίας και ανύπαρκτο έλεγχο, κατάφεραν να περάσουν μέσα στο γήπεδο, ένα... φορτηγό πολεμοφόδια, δίχως να τους πάρει χαμπάρι κανείς. Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε για ποιο λόγο η Αστυνομία επέλεξε να κάνει δοκιμές χημικών, κατά την άφιξη των οπαδών του Παναθηναϊκού στον σταθμό του ΗΣΑΠ τρεις ώρες πριν από την έναρξη του ντέρμπι, χωρίς να συμβεί το παραμικρό! Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε για ποιο λόγο η Αστυνομία επέλεξε να κάνει έφοδο στη Θύρα των οργανωμένων, την ώρα που όλοι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ήταν στις θέσεις τους. Η ΠΑΛΕΦΙΠ καταδικάζει τις προμελετημένες εφόδους στον Ενιαίο Φορέα και καταδικάζει τη συνολική στάση της Αστυνομίας, που κατάφερε ν' αθωώσει τους "μπαχαλάκηδες" και να ρίξει όλη την ευθύνη στους 55.000 οπαδούς του Παναθηναϊκού! Εάν η πολιτεία είναι υπερήφανη για τη στάση της, επειδή κατάφερε να μεταφέρει τους σαματατζήδες του Συντάγματος στο Ολυμπιακό στάδιο, τότε να της πούμε ότι κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Εάν η πολιτεία είναι υπερήφανη που το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας είναι ξέφραγο αμπέλι, τότε να την αφήσουμε στον κόσμο της.

Ο Παναθηναϊκός θα βρεθεί στο σκαμνί του κατηγορούμενου, για να απολογηθεί για ποιους; Για αυτούς που καταστρέφουν την Αθήνα και μένουν ατιμώρητοι;

Οι αθλητικές αρχές τι έχουν να πουν; Τι απαντήσεις μπορούν να δώσουν για την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου;

Οσοι έχουν σπείρει θύελλες τόσα χρόνια με τα εκτρώματα της Ριζούπολης, τα περσινά του Καραϊσκάκη, τις παράγκες και τις... κασέτες, θέλουν να θερίσουν θύελλες στην πλάτη του Παναθηναϊκού.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού θα στηρίξει την ομάδα και θα στηρίξει τους επενδυτές που θέλουν να βγάλουν την ομάδα από αυτό το δύσκολο μονοπάτι».
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου